четвер, 11 березня 2021 09:13

Що треба знати майбутньому айтішнику

Що треба знати майбутньому айтішнику
Школи з хорошою репутацією дорожать своїм ім'ям і готові дати учням певні гарантії

Сегмент ІТ динамічно розвивається, надає студентам цікаві можливості для розвитку, заробітку. Головне - отримати відповідну освіту і мати необхідні для роботи навички, таланти. Нині саме айтішники в Україні мають гідний рівень оплати праці та реальні можливості для кар'єрного зростання, постійного підвищення рівня заробітної плати. Курси програмування в Києві допоможуть отримати затребувану спеціальність і реальні практичні навички. Розповімо, що вони дають, як правильно вибрати школу.

Від чого залежить рівень знань

Тут моменти два:

• від якості викладання;
• від старанності самого студента.

Якщо ви заплатили і чекаєте результату, ні до чого хорошого це не призведе - потрібно працювати. Під роботою тут слід розуміти постійне навчання, прагнення до самовдосконалення, зокрема самостійні заняття. Запам'ятайте: ніхто нічого вам не винен, крім стандартної програми.

IT - це не прості гроші, тут багато що залежить від кваліфікації програміста і його здібностей, прагнення постійно вчитися і підвищувати рівень кваліфікації. Знання швидко застарівають, і якщо ваші втратили актуальність, на крок попереду виявиться фахівець, який пройшов перепідготовку.

Чи підходить це вам - теж важливе питання, оскільки програмування підходить не всім. Якщо є бажання, звичайно, пробуйте, але будьте готові до будь-якого результату. Реально оцініть свої можливості, посидючість, бажання навчатися, рівень знань.

Диплом - відносна цінність

Відомо чимало айтішників-самоучок або тих, чиї дипломи не перевіряли, але знання не викликали сумнівів. Робіть ставку на реальний професійний рівень, постійно підвищуйте його, а решта вже другорядне. Хороша школа більшу частину часу приділяє практиці, а не теорії. Це дозволяє випускати фахівців, готових до роботи.

Школи з хорошою репутацією дорожать своїм ім'ям і готові дати учням певні гарантії.

Зараз ви читаєте новину «Що треба знати майбутньому айтішнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути