вівторок, 01 грудня 2020 11:49

Що означає новий дудл від Google

1 грудня Google запустив дудл на честь світових свят у грудні - December global holidays. Цей дудл присвячений Різдву, Хануці і безліч інших свят.

Різдво

Християни східного обряду відзначають католицьке Різдво 25 грудня. Різдвяні традиції відрізняються по всьому світу. Доки американці святкують з ялинками, відвідуваннями Санта Клауса та мріями про засніжені пейзажі, в Австралії Різдво - улітку. Там популярно відвідувати кемпінг або пляж протягом свята. Деякі австралійці прикрашають "Різдвяний кущ" - корінне австралійське дерево - дрібними зеленими листочками та квітами.

Ханука

Хануку святкують з 10 по 18 грудня. Це єврейське свято на згадку про освячення Другого храму в Єрусалимі.

Автор: скриншот пошукової сторінки Google
  Google запустив новий дудл
Google запустив новий дудл

Кванза

Це один з афроамериканських фестивалів. Кванза представляє собою тиждень передноворічних святкувань, які тривають з 26 грудня по 1 січня. Головна мета свята – підтримка, розвиток і збереження африканських традицій.

Церковні свята

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки людей у світі користуються соцмережами

У грудні також багато церковних святкових днів. 1 грудня відзначають народне свято - день Платона і Романа Зимовказників. Існувала приказка: "Платон і Роман покажуть зиму вам".

Розслідування проти американської компанії Google розпочав Антимонопольний комітет Італії. Вони вважають, що компанія зловживає монопольним становищем на ринку інтернет-реклами.

Зараз ви читаєте новину «Що означає новий дудл від Google». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути