вівторок, 12 грудня 2017 07:25

Скільки часу жінки обирають одяг на роботу

Скільки часу жінки обирають одяг на роботу
Жінки проводять перед гардеробом 119 днів у житті. Фото: lionesse.net

Панянки у середньому витрачають на вибір одягу для роботи 14 хв. Це - 2,5 днів на рік.

За середній термін служби у 47 років - це 119 днів, проведених перед гардеробом. Такі результати дослідження британської компанії Totaljobs, пише independent.

Під час дослідження експерти опитали 2 тис. працівників офісів. Виявилося: час залежить від того, чи відчувають тиск працівниці компаній через дрес-код. 76% панянок стикаються з труднощами у виборі доречного одягу.

10% жінок відчували тиск від чоловіків щодо вибору доречного одягу. 28% жінок, які мають татуювання чи пірсинг, чули негативні коментарі стосовно свого зовнішнього вигляду. Крім того, 10% жінок відправляли додому, якщо вони з'явилися на роботі у непридатному одязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валянки на підборах і жакет з ведмедиків: найоригінальніший жіночий одяг

"Дослідження показує, що одяг жінок-працівників часто піддають двозначності. Тому панянки частіше стикаються з небажаними зауваженнями з боку колег",- каже керівник дослідження Девід Кліфт.

Коли панянки приходили на роботу у звичайному одязі, а не офісному, то 28% з них чули у свою адресу коментарі про втомлений вигляд. У 13% опитаних запитували, чи добре вони себе почувають, оскільки мають хворобливий вигляд.

Макіяж може зробити риси обличчя чіткішими і перетворити жінку на красуню. Втім, багатьом вдається виглядати привабливо і без застосування декоративної косметики. Для того щоб цього досягти, жінки повинні дотримуватися кількох нескладних порад.

Зараз ви читаєте новину «Скільки часу жінки обирають одяг на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути