Ексклюзиви
пʼятниця, 15 січня 2021 12:03

Samsung презентував лінійку Galaxy S21: ціни та характеристики
5

Компанія Samsung презентувала одразу 3 флагманські смартфони Galaxy, а також низку довгоочікуваних аксесуарів. Уся лінійка моделей S21, S21+ та S21 Ultra підтримує під'єднання до мереж Wi-Fi 6.

Нові смартфони оснастили 5-нанометровим 8-ядерним процесором, здатним працювати з камерами роздільною здатністю до 200 Мп. Детальні характеристики та дизайн новинок вартістю від 27 до 44 тис. грн розкрили під час трансляції на YouTube-каналі Samsung Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки зекономила Apple на відсутності блоку живлення в iPhone 12

Моделі S21 і S21+ отримають по 8 ГБ оперативної пам'яті з внутрішнім сховищем на 128 або 256 ГБ, S21 Ultra буде у 2 версіях – з 12 і з 16 ГБ оперативної пам'яті і до 512 ГБ сховища.

Фото: Samsung

S21 і S21+ оснастять: 12-мегапіксельною надширококутною камерою, матрицею 1/2,55 дюйма, автофокусом і електронною стабілізацією; 12-мегапіксельною ширококутною камерою з діафрагмою f/1.8, матрицею 1/1,76 дюйма, фокусною відстанню 26 мм, фазовим автофокусом і оптичною стабілізацією; 64-мегапіксельною ширококутною камерою та оптичною стабілізацією, яка дає змогу записувати відео з роздільною здатністю 8К, а також 10-мегапіксельною фронтальною камерою з роздільною діафрагмою f/2.2, матрицею 1/3,24 дюйма і автофокусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: AR-окуляри від Apple мінятимуть яскравість навколишнього світу

Кожна з моделей матиме акумулятори з різною місткістю від 4 до 5 тис. мА·год. Усі вони підтримують швидку дротову зарядку до 25 Вт, швидку бездротову до 15 Вт і зворотну бездротову Power Share. Остання функція дає змогу через задню панель заряджати сумісні гаджети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знадобиться кожному - у iPhone 12 виявили унікальну функцію

Під час презентації також представили вже анонсоване перо S Pen, яке підтримуватиме S21 Ultra. Цього разу воно стане окремим аксесуаром, який не можна буде сховати в корпусі. Перо під'єднується до смартфона через Bluetooth LE, розуміє понад 4 тис. ступенів натискання, а його затримка введення становить усього 9 мілісекунд.

Брелоки Galaxy SmartTag, аналог яких анонсували, але так і не випустили в Apple, можна кріпити до будь-яких предметів. Знайти такий можна навіть без інтернету. SmartTag випромінюють сигнал, який дає змогу відшукати їх у приміщенні за допомогою смартфона, а також періодично передають на смартфони свою поточну геолокацію.

Представили й бездротові навушники Galaxy Buds Plus. У компанії заявили, що поліпшений дизайн зменшує площу контакту між вухом і навушником. Новинка повинна забезпечити кращу якість звуку й допоможе більш комфортно спілкуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, які новинки покаже Apple у весняній презентації

Samsung створює нову камеру. Щільність нового сенсора ISOCELL 600MP, згідно з очікуваннями, становитиме приблизно 12% задньої панелі телефону. Це необхідно, щоб забезпечити правильне фокусування зображення на такому великому сенсорі. Сенсор також необхідно віддалити від системи лінз, що призведе до появи виступаючої секції на смартфоні.

Зараз ви читаєте новину «Samsung презентував лінійку Galaxy S21: ціни та характеристики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути