вівторок, 07 вересня 2021 15:36

Розсекретили новинки, які Apple представить на осінніх презентаціях

Розсекретили новинки, які Apple представить на осінніх презентаціях
Apple анонсують нові смартфони iPhone 13 уже наступного тижня. Фото: Reuters

Цієї осені американська компанія Apple проведе одразу три презентації. На них можуть анонсувати iPad mini 6, AirPods 3, Apple Watch Series 7 і навіть оновлений MacBook Pro.

Уже наступного тижня корпорація представить нову флагманську лінійку смартфонів iPhone 13, повідомляє Мydrivers. До неї увійдуть iPhone 13, iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. У вересні покажуть також нові версії навушників і розумних годинників.

"Спочатку Apple покаже частину новинок у вересні. Потім презентує трохи гаджетів у жовтні, але інтригу триматиме до листопада. Фінальна презентація відбудеться лише наприкінці осені", - йдеться в повідомленні.

На другій пресконференції Apple представить продукти з лінійки iPad, а також стилус Apple Pencil 3. А в листопаді, на третій презентації, корпорація покаже світу нове покоління MacBook Pro і Mac mini.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone 13 використовуватиме супутниковий зв'язок: подробиці

Наприкінці червня Apple відкрила офіційне представництво в Україні. Тепер американська корпорація самостійно ввозитиме й розмитнюватиме всі свої пристрої. Найближчим часом компанія також відкриє фірмову роздрібну мережу. Водночас імовірною є поява раніше недоступних в Україні сервісів компанії.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили новинки, які Apple представить на осінніх презентаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути