понеділок, 16 серпня 2021 15:22

Apple представить бюджетний MacBook: чим він здивує

 

Уже можна будувати плани на наступне літо - наприклад, купити новий бюджетний MacBook Air. Корпорація Apple вже анонсувала його вихід і обіцяє, що ноутбук буде дивувати - дизайном і можливостями.

Яскравий дизайн і тонкий корпус

Очікується, що новинка вийде в нових соковитих кольорах - тих же, в яких можна купити iMac 2021 року: яскраво-рожевим, жовто-канарковому, пурпуровому, блакитному. Від сірого кольору виробник з великою ймовірністю відмовиться, але золотистий може залишитися.

Корпус стане тонше і буде плоским, як в останній лінійці моноблоків 2021 року. За рахунок цього комп'ютер стане набагато легше. Також компанія приступила до розробки нових механізмів відкриття / закриття, і вже в MacBook Air 2022 року можуть бути нові петлі.

Оновлення "начинки"

В ноутбук не буде класичного екрану з IPS-матрицею - замість неї з'явиться miniLED-панель, з якої зображення буде більш соковитим і яскравим. Працювати девайс буде на основі оновленого фірмового чіпсета М1, який отримає нову назву - М1Х. Система харчування також кардинально зміниться - замість проводового зарядного пристрою буде безконтактна MagSafe, успішно випробувана в iPhone 12. З нею підвищиться автономність роботи.

Інсайдери повідомляють, що чіпсети вже в цьому поколінні перейдуть на трінанометровие матриці, і це дуже значний крок вперед. До цього корпорація першої в світі випустила пятінанометровий процесор, який при менших розмірах забезпечив неймовірну продуктивність і швидкодії. У трінанометровом вони стануть ще вище.

За скільки можна буде купити macbook бюджетної лінійки?

Поки з ціною корпорація не визначилася, але попередньо будуть зупинені продажу макбук ейр 2020 року, а новинка буде коштувати ті ж 999 доларів. Інші інсайдери припускають, що нинішня лінійка може трохи подешевшати, але залишиться в магазинах.

Відразу після презентації новинка з'явиться в Україні. Першим її отримає офіційний інтернет-магазин Apple - тут ви зможете замовити ноутбук на вигідних умовах з доставкою.

Зараз ви читаєте новину «Apple представить бюджетний MacBook: чим він здивує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути