Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2020 17:39

Прощавай, Zoom: Skype запустив сервіс онлайн-конференцій без реєстрації

Прощавай, Zoom: Skype запустив сервіс онлайн-конференцій без реєстрації
Microsoft створив безкоштовний сервіс Skype Meet Now. Фото tech.liga.net

Microsoft створив безкоштовний сервіс Skype Meet Now.

Під час карантину багато людей почали користуватися онлайн-конференціями Zoom, але після того, як усі відео сервісу потрапили у вільний доступ, Microsoft вирішила повернути собі втрачену аудиторію за допомогою нового сервісу Skype Meet Now.

Skype Meet Now - це безкоштовний і простий спосіб підключення через Skype без передплати, авторизації або навіть завантаження. Це оновлена веб-версія Skype з додатковими зручностями: постійні посилання, які можна додати до повідомлення або електронну пошту, розмиття фону, демонстрація екрана комп'ютера і навіть зберігати записи відеодзвінків у хмарі протягом 30 днів.

Для створення онлайн-зустрічі досить перейти на веб-сторінку Skype Meet Now, вибрати посилання "Створити безкоштовні збори" і отримати посилання для загальних зборів, яке можна відправити друзям. Термін дії посилання не закінчується і його можна використовувати повторно. Для проведення веб-зустріч не потрібно встановлювати ніяких додаткових програм - все працює з браузера.

Також зловмисники не зможуть підключитися до конференції шляхом підбору комбінації ID-номера трансляції, як це сталося з Zoom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайська компанія робить комп'ютер, який вміститься в долоню

Раніше експерти з кібербезпеки виявили на хакерських форумах і в даркнета дані 500 тис. облікових записів відеосервісу Zoom.

Зараз ви читаєте новину «Прощавай, Zoom: Skype запустив сервіс онлайн-конференцій без реєстрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути