понеділок, 17 липня 2017 09:58

Повідомили, хто може подавати паперові заяви до вузів

Повідомили, хто може подавати паперові заяви до вузів
Абітурієнтам, які не змогли зареєструвати електронний кабінет вступника, дозволили подавати паперові заяви. Фото: pedpresa.ua

Абітурієнтам, які не змогли зареєструвати електронний кабінет вступника, дозволили подавати паперові заяви.

Рішення ухвалило Міністерство освіти і науки через проблеми у роботі системи електронного вступу.

"У зв'язку з запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників, мають місце окремі випадки відмови в реєстрації електронних кабінетів. Вони пов'язані з розбіжностями в реєстраційних даних. Вступник може подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вищого навчального закладу перевірять неможливість створення електронного кабінету вступника", - повідомляють у Міносвіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращі університети України

Вузи повинні щодня надсилати до ДП "Інфоресурс" таблиці із зазначенням даних зареєстрованих вступників. Це - код вузу в ЄДЕБО, прізвище, ім'я, по батькові вступника, серія та номеру атестата про повну загальну середню освіту, номеру сертифіката, контактний номер телефону.

Кабінет міністрів затвердив обсяги державного замовлення на 2017 рік. Загальний обсяг державного замовлення - 212,3 тис. місць. Це на 17,5% менше, ніж було минулого року. У вступній кампанії 2017-го збільшили кількість бюджетних місць на природничі, технічні та аграрні спеціальності. Зменшили - на економіку, право, міжнародне право, туризм та готельно-ресторанну справу.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, хто може подавати паперові заяви до вузів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути