субота, 17 листопада 2018 07:25

Чому жінки зав'язують стосунки на стороні

Чому жінки зав'язують стосунки на стороні
Панянки зраджують так само часто, як і чоловіки. Фото: europafm.com

Думка, що чоловіки - полігамні, давно існує у суспільстві. Від цього страждають жінки. Але вони також зраджують, розказує психолог Володимир Гаріпов.

За статистикою, панянки зраджують так само часто, як і чоловіки. До прикладу, британські дослідження свідчать, що жінки зраджують у 46% шлюбів. Представники сильної статі – у 26%. Крім того, жіноча зрада набагато глибша, ніж чоловіча.

Фахівець назвав Gazeta.ua кілька причин, чому жінки зраджують своїм партнерам.

1. Дитячі страхи нагадують у дорослому віці

Якщо дівчинка в дитинстві недоотримала уваги і любові від батька, у дорослому житті вона завжди шукатиме близькості з іншими чоловіками. Зраджуючи, жінка намагається компенсувати відсутність батька у житті. Саме тому вона часто вступає у стосунки з різними партнерами.

2. Жінка втратила інтерес до чоловіка

Партнери постійно повинні підігрівати інтерес один до одного. Необхідно знати, що подобається вашій другій половинці, чим її можна зацікавити і здивувати. У стосунках важливо отримувати турботу, ласку, відчувати себе потрібною і бажаною. У цьому велику роль відіграє секс. Якщо чоловік не може задовольнити жінку в інтимному плані або дати їй необхідну увагу, то рано чи пізно жінка почне шукати нового партнера.

3. Партнер став нецікавим

Жінки швидко втрачають інтерес до слабших і пасивніших чоловіків. Такі партнери стають нецікавими навіть тоді, якщо панянки самі спочатку таких вибирають. Часто такі дівчата просто бояться бути покинутими і вибирають собі партнера, якого його можна контролювати. Перебуваючи у стосунках з таким типом чоловіків, жінка впевнена, що партнер від неї не піде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки ходять наліво

4. Жінка прагне помститися

Одна з найпоширеніших причин жіночих зрад - помста. Дуже часто панянки, йдучи наліво, хочуть "дати ляпаса" партнерові за образи, приниження чи стосунки на стороні.

Психологи виявили, що до зрад схильні імпульсивні і енергійні люди. В групі ризику і ті, хто мав велику кількість сексуальних партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Чому жінки зав'язують стосунки на стороні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути