Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2018 19:14

Чому жінкам подобаються "погані хлопці"

Часто жінкам нецікавий турботливий і терплячий чоловік. Натомість вони обирають брехуна, ледаря і хама. Існують жінки, яким подобаються "погані хлопці".

Психолог Ярослав Самойлов розповів, чому прекрасні жінки обирають непорядних, грубих і полігамних чоловіків.

Краще синиця в руках

Деякі жінки патологічно бояться залишитися самотніми. Мовляв, скоро почнуть називати старою дівою. Тому не обирають, аби лише встигнути в останній вагон. Іноді жінки мають низьку самооцінку і вважають, що кращого вже не зустрінуть.

Автор: moutfits.club
  Існують жінки, яким подобаються "погані хлопці"
Існують жінки, яким подобаються "погані хлопці"

Обіцяє дістати зірку

Жінки часто потребують романтики. Коли з'являється той, хто обіцяє зірку з неба, важко не втратити голову. Часто ця наївність дорого коштує.

Батьківські сценарії

Дівчина часто копіює батьківську модель поведінки. Коли мати терпіла витівки чоловіка і прощала його, дочка часто втілює цю картину в своєму дорослому житті. Вона не уявляє інших варіантів. Тому в майбутньому обирає схожого на батька чоловіка. Найчастіше це відбувається несвідомо. Жінка з важким дитинством може бути переконана, що любов і страждання в стосунках - норма.

Привід постраждати

Дівчині, яка жила в ролі жертви, зустрічатиме негативних персонажів. Вона буде в ролі жертви, він - у ролі тирана. Це може тривати нескінченно, адже дівчині подобається страждати.

Низька самооцінка - причина багатьох проблем у стосунках. Якщо ви самі себе не любите і не цінуєте, як це може зробити хтось інший?

Грай гармонь

"Погані хлопці" зазвичай мають багато тестостерону. Вони самовпевнені, напористі й сексуальні. Жінкам це подобається. Утім вони не розуміють, що норовистий чоловік у ліжку - це одне, а в побуті - зовсім інше.

Я з тебе людини зроблю

Іноді дівчина сприймає проблемного чоловіка, як виклик своїм здібностям. Мовляв, перевиховаю, зміню. Жінка будує стратегії, як приручити чоловіка і зробити з нього прекрасного принца. Відтак хлопці, над якими непотрібно працювати, не цікаві.

Дух авантюризму

З "поганими чоловіками" не буває нудно. Гострі відчуття, емоції та імпульси стають для жінки наркотиком. Вона вже не може відмовитися від азарту й непередбачуваності. Але в житті потрібний надійний чоловік.

Як зрозуміти, що поруч "поганий хлопець"

Жінки знають, який поруч із ними чоловік. На жаль, вони свій внутрішній голос часто ігнорують, не звертають увагу на тривожні дзвіночки.

"Навчіться розпізнавати деякі з таких сигналів. Він може днями не відповідати на дзвінки, а потім з'явитися, як ні в чому не бувало. Чоловік не поспішає розповідати про себе, свою родину, тримає вас на відстані чи фліртує з іншими жінками. Він зневажливо відгукується про своїх колишніх, дратується через дрібниці. Подібні прояви повинні вас насторожити. Якщо ви нарахували кілька - краще бігти", - каже Самойлов.

Деякі жінки патологічно бояться залишитися самотніми

Фахівець радить не триматися за стосунки, які приречені на провал. Жінка повинна вчитися обирати достойних чоловіків.

"Перш за все потрібно покопатися у своєму дитячому досвіді: чи все було гладко в матері з батьком, чи не повторюєте ви мамину долю? Далі займіться самооцінкою. Низька самооцінка - причина багатьох проблем у стосунках. Якщо ви самі себе не любите і не цінуєте, як це може зробити хтось інший?" - додає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог розповіла, як пережити зраду

Фахівець радить написати на аркуші якості, які має мати ваш ідеальний чоловік. Коли вас потягне на "поганих хлопців" - подивіться у список.

"Після того, як ви зафіксували свої бажання в письмовому вигляді, ваш погляд на світ зміниться. Ви почнете цікавитися гідними чоловіками, ви нарешті станете їх помічати. Важливо вміти відрізнити мужність від асоціальності, а самоповагу від зарозумілості".

Щоб знайти кохання і зберегти його, важливо розібратися у собі. Людина приходить із тими ж думками, відчуттями і страхами. Саме тому обирає партнера зі строго певним набором якостей.

Зараз ви читаєте новину «Чому жінкам подобаються "погані хлопці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути