вівторок, 01 грудня 2020 13:45

Пандемія допомогла сервісу Zoom отримувати рекордні заробітки

Пандемія допомогла сервісу Zoom отримувати рекордні заробітки
Дохід Zoom виріс в 4 рази вже другий квартал поспіль. Фото: pixabay

Сервіс компанії Zoom під час пандемії став популярним і його доходи значно зросли.

Сукупний дохід компанії за 3-й квартал становив $777,2 млн, що більш як у 4 рази перевищує виручку за той самий квартал торік, повідомляє The Verge.

Дохід Zoom виріс учетверо вже 2-й квартал поспіль. Компанія очікує, що в 4-му кварталі її дохід знову збільшиться в 4 рази порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Сервіс Zoom став популярним рішенням для відеоконференцзв'язку на початку пандемії, і йому вдалося втриматися на перших позиціях попри те, що інші сервіси, такі як Google Meet, Slack і Microsoft Teams, також боролися за увагу користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Zoom-утома: як запобігти психічному виснаженню від відеоконференцій

Скільки користувачів є в Zoom, компанія не повідомляє, але її показники, що характеризують користувачів платної версії сервісу, продовжують зростати. Зараз компанія нараховує 433,7 тис. передплатників. Для порівняння, у попередньому кварталі кількість передплатників вимірювалася 370,2 тис. користувачів. Також повідомляється, що кількість клієнтів, які принесли понад $100 тис. доходу, зросла з приблизно 1000 до майже 1300.

Zoom - це сервіс, який використовують для підтримки робочих зв'язків, проведення онлайн-зустрічей і навчання в школах та університетах. Заходити в програму можна як з комп'ютера, так і з планшета чи телефона. Організувати зустріч може будь-хто, хто створив обліковий запис. Безкоштовний акаунт дозволяє проводити відеоконференції тривалістю 40 хв., проте на період пандемії коронавірусу сервіс прибрав це обмеження. До відеоконференції може приєднатися будь-який користувач, що має посилання, або ідентифікатор конференції. Захід можна запланувати заздалегідь, а також зробити повторюване посилання, тобто для постійного уроку в певний час можна використовувати одне і те саме посилання для входу.

Кілька безпекових інструментів додала платформа відеоконференцій Zoom. Вони допоможуть боротися з онлайн-тролями, повідомляє портал Engadget. Користувачі, які проводять відеоконференції, можуть поставити на паузу розмову й заблокувати невідомого троля, який увірвався під час онлайн-зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Пандемія допомогла сервісу Zoom отримувати рекордні заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути