четвер, 29 квітня 2021 16:56

Онлайн-кінотеатр Takflix запустив інтерфейс для колективного перегляду

Онлайн-кінотеатр Takflix запустив інтерфейс для колективного перегляду
З'явився інтерфейс для колективного перегляду фото: life.liga.net

Онлайн-кінотеатр українського кіно Takflix.com запустив експериментальний інтерфейс Kinoparty. Так глядачі можуть об'єднуватись в групи й спільно дивитися кіно, перебуваючи в різних місцях.

Kinoparty передбачає колективний перегляд фільму в режимі реального часу. Повторний перегляд стрічки неможливий, а "на паузу" його може поставити лише модератор події, повідомляє НВ.

Ціна групового квитка на Kinoparty нижча від суми індивідуальних. Під час перегляду учасники можуть обговорювати кіно в режимі аудіо- та відеозв'язку, обмінюватися текстовими коментарями чи емоджі. У тестовому режимі функція дозволяє синхронний перегляд у групі до 10 учасників, але вже скоро розробники обіцяють збільшити цю цифру до 25.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Zoom отримала нову функцію

"2020 рік перетворив магічний довгоочікуваний сеанс у темному кінозалі на чергову рутину самотньої людини перед екраном. Ми залишились без приємних зустрічей в кіно, дискусій про вибір фільму, сміху чи зітхань у сусідньому кріслі. Ми втратили можливість обговорити кіно, радість спільного досвіду — і з цим треба було щось робити. Так і з'явився Kinoparty", — розповідає засновниця онлайн-кінотеатру, кінорежисерка Надія Парфан.

До кінця літа Microsoft випустить довгоочікуваний сервіс Cloud PC. Він призначений переважно для корпоративних користувачів. Операційна система буде доступною за передплатою та гарантуватиме доступ до додатків Microsoft для підвищення продуктивності.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн-кінотеатр Takflix запустив інтерфейс для колективного перегляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути