Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2018 12:07

Нові стосунки, проблеми зі здоров'ям і надлишкова емоційність - що пророкують зірки на тиждень

У ніч на сьогодні, 16 квітня, зійшов новий місяць. Тому тиждень обіцяє бути бурхливим і суперечливим.

У цей період жінки можуть відчувати слабкість, занепад сил та нервовість. Слід викинути все непотрібне і впустити у життя нове, повідомляє tsn.ua астролог Наталія Ульянкіна.

Сприятливі дні для нових починань - 16-18 квітня. Людям із проблемами нирок, сечостатевої системи, щитовидної залози слід приділити увагу здоров'ю 16-19 квітня. 21 квітня можливе загострення конфліктів.

Фахівець назвала час, коли не варто братися за нові справи: 16 квітня з 8:59 до 11:51; 18 квітня з 1:05 до 15:02; 20 квітня з 15:04 до 17:26; 22 квітня з 17:58 до 20:09.

Автор: VGlamure.com
 

Ці тенденції характерні для усіх знаків зодіаку. Трохи стабільна ситуація у Тельців і Дів. Найнапруженіша у Козерогів та Овнів.

Чи варто починати нове життя?

Уран задає місячному місяцю програму оновлення. Це спровокує появу свіжих ідей, нових тем і незвичайних зустрічей. Успішно розвиватимуться проекти у соціальній сфері та бізнесі, які розпочнуться у цей період.

Період нового місяця може кардинально змінити життя. Фахівці радять звільнитися від усього, що гальмує розвиток.

Період нового місяця може кардинально змінити життя

Одинокі люди можуть завести нові знайомства. Пари, які мають проблеми у стосунках, здобути свободу. У людей, які перебувають у стосунках, почнуть по-новому проявлятися почуття.

Чи купувати нову техніку?

Меркурій гальмував реалізацію планів. Уран навпаки - задає рух вперед. Він фіксує наміри і рішення, які незабаром реалізуються. Тому до четверга астролог радить бути особливо уважними до своїх дій і обіцянок.

З 20 квітня розвиватимуться відкладені раніше проекти, переговори, комунікації, оформлення договорів та іншої документації, покупки телефонів та інших засобів зв'язку.

Чи вистачить грошей?

З 20 квітня, коли Сонце входить у знак Тельця. Усі ідеї і плани почнуть отримувати матеріальні форми. Діяльність спрямується на отримання конкретних результатів.

Усі ідеї і плани почнуть отримувати матеріальні форми

У яке русло направити власні сили?

19 квітня Марс у Козерозі з'єднується з Ліліт. А 26 квітня - з Плутоном. Чим це може обернутися?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затемнення Сонця: що варто знати про це

Сильному войовничому Марсу хтось затуманить мозок. Його реакція у Козерозі передбачувана: він наллється люттю і кинеться в бійку. Поки він махає кулаками, підігрітий розсердженим Марсом Плутон, розкриє усі свої арсенали.

Слід впоратися із цими потужними енергіями. Залишатися конструктивними, осмисленими і послідовними. Тоді справи підуть угору. Якщо піддатися емоціям і внутрішнім страхам, можна зруйнувати плани та погіршити стосунки.

Минулого тижня на Сонці виявили три корональні дірки. Вони випустили у бік Землі потік сонячного вітру. Поява дір пов'язана із циклічним зниженням сонячної активності. Ці потоки заряджених частинок спровокують на Землі магнітні бурі та яскраві полярні сяйва у нижніх шарах атмосфери.

Зараз ви читаєте новину «Нові стосунки, проблеми зі здоров'ям і надлишкова емоційність - що пророкують зірки на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути