середа, 02 вересня 2020 10:44

Назвали ціну другого покоління складаного смартфона Galaxy Z Fold

Назвали ціну другого покоління складаного смартфона Galaxy Z Fold
Покупець за додаткові $20 отримує від виробника обіцянку "міцнішого телефона", а також покращені технічні характеристики. Фото: Pixabay

18 вересня флагманський смартфон Galaxy Z Fold 2 офіційно надійде у продаж на сайті Samsung за ціною $2000.

Це на $20 вища, ніж перше покоління Fold, але пристрій все одно дорожчий за багато ноутбуків високого класу, пише "Новое время".

Покупець за додаткові $20 отримує від виробника обіцянку "міцнішого телефона", а також покращені технічні характеристики. У компанії стверджують, що це їхня найкраща спроба створення шарнірного телефонау після відносних невдач з оригінальними Fold і Z Flip. Петлю посилили, щоб зробити її жорсткішою. Тепер смартфон також можна використовувати в напіввідкритому режимі, схожому на ноутбук, що корисно, наприклад, для участі у відеодзвінках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові смартфони Apple матимуть різні модулі 5G - інсайдер

Модель - в основному флагман 2020 року, хоча в деяких аспектах він трохи менш преміальний, ніж S20 і Note 20. Samsung Galaxy Z Fold 2 отримав 6,2-дюймовий зовнішній екран Super AMOLED роздільною здатністю 2208×1 768 пікселів з підтримкою HDR10+. Гнучкий екран діагоналлю 7,6 дюйма має роздільну здатність 2208×1768 пікселів і підтримку частоти оновлення зображення 120 Гц.

Смартфон побудовано на базі процесора Qualcomm Snapdragon 865+, він отримав 12 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5x і 256 ГБ флеш-пам'яті UFS 3.1. Samsung Galaxy Z Fold 2 підтримує швидку зарядку потужністю 25 Вт. Багато поліпшень торкнулися і програмного забезпечення. Samsung, як і раніше, дає змогу запускати три окремих вікна додатків, і компанія згладила перехід від зовнішнього екрана до внутрішнього. Samsung також тепер дає вам більше контролю над DPI цих додатків і співпрацює з партнерами, щоб популярні додатки, як-от пакет Office, краще працювали в новому форм-факторі.

Телефон буде доступний в бронзовому або чорному кольорі. Galaxy Z Fold 2 тепер можна замовити попередньо, а вийде 18 вересня. Він буде доступний, зокрема, на сайті Samsung.com.

Південнокорейський мастодонт індустрії мобільних пристроїв оголосив про презентацію нової лінійки продуктів Galaxy Note 20. Незважаючи на те, що технічні параметри та фішки нового смартфона всіляко приховували від громадськості, деякі переваги флагманів стали відомі ще до офіційної презентації, призначеної на початок серпня.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ціну другого покоління складаного смартфона Galaxy Z Fold». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути