понеділок, 27 липня 2020 13:59

Galaxy Note 20: якою буде нова лінійка смартфонів від Samsung

  Новий Самсунг Galaxy Note 20 отримає 8 гігабайт оперативної пам'яті. Фото:  Andro-news.com
Новий Самсунг Galaxy Note 20 отримає 8 гігабайт оперативної пам'яті. Фото: Andro-news.com

Південнокорейський мастодонт індустрії мобільних пристроїв оголосив про презентацію нової лінійки продуктів Galaxy Note 20. Незважаючи на те, що технічні параметри та "фішки" нового смартфона всіляко приховувалися від громадськості, деякі переваги флагманів стали відомі ще до офіційної презентації, призначеної на початок серпня.

Зовнішній вигляд - все стильно і строго

Розробляючи дизайн Galaxy Note 20, корейці дотримувалися канонів універсального, але суворого ділового стилю. В результаті вийшов гаджет з точними лініями, квадратної форми, в міру витончений і не переобтяжений виступаючими елементами.

Точний розмір девайса поки не розголошується, але аналітики ринку вважають, що діагональ пристрою складе від 6,5 до 7 дюймів. Екран буде FullHD+. У моделі Note Ultra екран буде ще крутішим і трохи більшим, ніж у звичайної версії.

Камери, фото і зйомка

Стократного збільшення користувачі не дочекалися, зате звичайний Note 20 отримає потрійну камеру з 30-кратним зумом. В Ultra версії у головного сенсора буде 108 мегапікселів і функція зума на 50-х. Селфі об'єктив у просунутій версії буде працювати з 12 Мп модулем, з ширококутною та перископною оптикою. Обидві моделі будуть в змозі записувати 8К-відео.

Начинка

Що стосується пам'яті, то Galaxy Note 20 отримає 8 гігабайт оперативної пам'яті для повноцінної роботи всіх вимогливих до "начинки" додатків. В Ultra ОЗУ може бути і більше - до 12 Гб.

Слота під додаткову "знімну" пам'ять у смартфонів не буде, зате в якості альтернативи з'явиться сховище на 256-512 гігабайт. Досить, щоб комфортно користуватися пристроєм кілька років, а масиви інформації зберігати в "хмарі".

Акумулятор мобільних гаджетів, судячи з усього, буде досить містким. Розробники заявляли про 4300 мАг і 5000 мАг, а також про можливості бездротової і швидкої зарядки.

Поки точно невідомо, який процесор корейці поставлять всередину флагманів. Швидше за все, це буде або Exynos 990 або Qualcomm Snapdragon 865, що підтримує 5G технології і працює на базі 8 ядер.

Інші функції

Стилус, фірмова опція Samsung, буде і у звичайного Note, і в Ultra. Останній, до слова, похвалиться новим стилусом з мінімальним часом відгуку. У базовій версії буде стилус S Pen.

За збереження фронтальної частини пристрою відповість Corning Gorilla Glass 7, а взагалі смартфон зможе похвалитися стандартами захисту від вологи і пилу IP68.

Зараз ви читаєте новину «Galaxy Note 20: якою буде нова лінійка смартфонів від Samsung». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути