середа, 27 січня 2021 17:18

На радість фанатам "Назад у майбутнє" - DeLorean перевипустять

На радість фанатам "Назад у майбутнє" -  DeLorean перевипустять
DeLorean знову випустять фото: backtothefuture.com

У США готуються перевипустити автівку DeLorean. У такий спосіб інженери DeLorean Motor Company вирішили відзначити 40-річчя оригінальної моделі. Про це минулого тижня повідомили на Facebook-сторінці компанії.

DeLorean випускали в Північній Ірландії з 1981-го по 1983 рік. Потім компанія збанкрутувала. За 2 роки після 1-ї частини фільму "Назад у майбутнє" успіх до автівки повернуся. DeLorean стала культовою, однак рідкісною. Ірландці випустили 8,5 тис. машин.

У мережі вже презентували 1-й тизер нової машини. Зовнішній вигляд розробив дизайнер Джоржетто Джуджаро. Суттєвих змін він не вносив. Автівка так само має гостру форму та двері, що відчиняються вертикально.

У компанії не відкидають, що оновлений DeLorean може бути електрокаром. Однак поки що невідомо, коли саме машину можна буде придбати. Так само не розголошують і ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд США закупить 600 тис. електромобілів

У Монако помітили бетмобіль з українськими номерами. Унікальний автомобіль торік восени потрапив до України з Литви для реставрації. Місцеві звернули увагу на "супергеройське" авто та активно його фотографували.

Зараз ви читаєте новину «На радість фанатам "Назад у майбутнє" - DeLorean перевипустять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути