середа, 15 липня 2020 09:40

Музичний сервіс Spotify став доступним для українців

Музичний сервіс Spotify став доступним для українців
Щоб почати користуватися Spotify достатньо пройти реєстрацію та завантажити безкоштовний додаток у Play Market чи AppStore. Фото:pixabay

Стрімінговий сервіс Spotify сьогодні офіційно почав працювати в Україні.

Окрім України, Spotify запустився ще у 12 країнах Європи, повідомили на сайті сервісу.

"Україна може насолоджуватися прослуховуванням 50 мільйонів треків, 4 мільярдів плейлистів, а також локалізованими функціями персоналізації музики", — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Tinder з'явилась нова функція

Spotify відтепер працює у Білорусі, Казахстані, Албанії, Боснії і Герцеговині, Хорватії, Косово, Молдові, Чорногорії, Північній Македонії, Сербії, Словенії та Росії. Таким чином, географія поширення популярного сервісу розширилася до 92 країн.

Щоб почати користуватися Spotify, достатньо пройти реєстрацію та завантажити безкоштовний додаток у Play Market чи AppStore (або інших платформах). Безкоштовна версія має низку обмежень: між треками — рекламні вставки, альбоми і плейлисти можна слухати тільки у випадковому порядку, пропустити можна не більше 6 пісень на годину, а також не можна завантажувати пісні. Проте у Spotify існує 4 варіанти преміум-підписки: оформлення однієї з них надасть безкоштовний пробний період протягом місяця.

Стандартна підписка на місяць — $4,99 (приблизно 135 грн ) на місяць. Підписка для двох — $6,49 (~175 грн) на місяць. Сімейна підписка (до 6 акаунтів) — $7,99 (~215 грн) на місяць. Для студентів — $2,49 (~67 грн) на місяць.

Особливістю стрімінгового сервісу є алгоритм підбору музики, який підлаштовується під ваш смак на основі попередньо прослуханої та вподобаної вами музики. Через певний час користування додаток навчиться розпізнавати, яка музика подобається вам більше, і збиратиме для вас аналогічні збірки.

Компанія Google до кінця року закриє свій музичний потоковий сервіс Play Music. Користувачам натомість пропонують перейти в YouTube Music.

Зараз ви читаєте новину «Музичний сервіс Spotify став доступним для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути