понеділок, 15 травня 2017 18:10

Міжнародний день сім'ї: 5 цікавих сімейних фільмів

Міжнародний день сім'ї: 5 цікавих сімейних фільмів
15 травня увесь світ відзначає Міжнародний день сім'ї. Фото: www.belnovosti.by

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день сім'ї. Відповідну резолюцію 23 роки тому ухвалила Генеральна Асамблея ООН.

Через швидкий темп життя сімейна пара проводить наодинці у середньому 4 хв. на день. Цього надзвичайно мало, але справжнім почуттям це не завада, кажуть фахівці.

До свята Gazeta.ua пропонує добірку фільмів про сімейні стосунки.

"Чоловіки, жінки і діти"

Історія про стосунки батьків і дітей в епоху інтернету. Сюжети у фільмі показують, наскільки вплинула мережа на зв'язок між різними поколіннями, на почуття і самооцінку.

"Марлі та я"

Головні герої стрічки Джон і Дженні Ґроґани - молода сімейна пара. Після одруження вони хочуть завести дитину. Усвідомлюючи, наскільки це відповідальний крок, вирішують спочатку завести собаку.

"Клік. Із пультом по життю"

Головний герой - архітектор Майкл. Одного разу у нього з'явився пульт дистанційного керування. Він керує людьми. За допомогою кнопок можна "перемотати" сварку з дружиною, повернутися в минуле або пропустити кілька років свого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний день сім'ї: кумедні родинні фото

"Важка дитина"

Джуніор - сирота. Від народження він потрапляв до різних сімей, але усі його позбавлялися. Врешті він опинився у дитячому притулку. Доведені до крайності його витівками, керівники притулку віддали 7-річного "бандита" бездітній парі.

"Бетховен"

Бродячий пес-сенбернар втік від ветеринара, який проводив досліди над тваринами. Знайшла його родина Джорджа Ньютона. Пес швидко подружився з дітьми і їхньою матір'ю. Та батько від тварини не в захваті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний день сім'ї: кумедні родинні фото

Зараз ви читаєте новину «Міжнародний день сім'ї: 5 цікавих сімейних фільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути