Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 12:40

Microsoft презентує сервіс Cloud PC

Microsoft презентує сервіс Cloud PC
Microsoft презентує сервіс Cloud PC фото: neowin.net

До кінця літа Microsoft випустить довгоочікуваний сервіс Cloud PC. Він призначений переважно для корпоративних користувачів.

Операційна система буде доступною за передплатою та гарантуватиме доступ до застосунків Microsoft для підвищення продуктивності, повідомляє Root Nation.

Хмарну версію операційної системи створять на базі програмного забезпечення Windows Virtual Desktop. Віртуальне середовище для ПК Windows 10 Cloud забезпечить швидкий доступ до офісних програм і вдосконалень у Microsoft 365.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Windows 10 матиме новий магазин програм

Microsoft також пропонує за передплатою послугу Microsoft Managed Desktop, яка містить Windows 10 Enterprise E3, Office 365 ProPlus та Windows Autopilot.

За попередньою інформацією, хмарний ПК із Windows 10 офіційно представлять у липні на конференції Build. Програмне забезпечення буде доступним для ділових кіл незабаром після цього.

Корпорація Apple працює над створенням нової телевізійної приставки Apple TV. Вона матиме функціональність розумної колонки й в ній буде вбудована камера для відеодзвінків. 2020 року корпорація об'єднала команди розробників Apple TV і HomePod. Гібридний продукт стане плодом спільної творчості.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft презентує сервіс Cloud PC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути