середа, 28 жовтня 2020 10:50

Компанія Samsung додала одній з моделей смартфона функції іншої

Компанія Samsung додала одній з моделей смартфона функції іншої
Це оновлення з новими функціями для Samsung Galaxy Fold вже почало поширюватися серед користувачів. Фото: pixabay

Одна з найцікавіших функцій моделі Samsung Galaxy Z Fold 2 стала доступна власникам торішнього складного смартфона Samsung Galaxy Fold.

Тепер вони мають можливість використовувати фронтальний дисплей смартфона в якості видошукача для головної камери на задній панелі, повідомляє портал ITC.ua.

"Коли смартфон розкритий, це дозволяє краще компонувати кадр при зйомці автопортретів на основну камеру. Ця функція (і ряд інших, спочатку реалізованих в Galaxy Z Fold 2) стала доступна користувачам Galaxy Fold разом з виходом оновлення прошивки мобільного пристрою", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook запустив нову функцію

Окрім того, поліпшення при зйомці автопортретів, оновлення також принесло Galaxy Fold підтримку режиму Capture View Mode. Він дозволяє кадрувати фотографію на одній половині головного екрану і переглядати до 5 останніх фотографій або відео на іншій половині. Режим Pro Video впроваджує можливість зйомки відео зі співвідношенням сторін 21:9 і частотою 24 кадри в секунду.

"Оригінальний Galaxy Fold також отримав кілька функцій Samsung Galaxy Z Fold 2, призначених для підвищення продуктивності. Наприклад, App Pair дозволяє встановити ярлик для запуску до 3 додатків одночасно в бажаному макеті з розділеним екраном. Це означає, що якщо користувач хоче, щоб додаток Twitter було відкрито на одній половині екрана, а YouTube - на іншій, то він може створити ярлик, щоб запускати ці програми разом і налаштовувати їх так, як подобається. Тепер також можна розташувати вікна з розділеним екраном по горизонталі", - підкреслює видання.

Це оновлення з новими функціями для Samsung Galaxy Fold вже почало поширюватися серед користувачів, але терміни його фактичної доступності "можуть відрізнятися в залежності від оператора або ринку".

Новий смартфон Samsung Galaxy A42 5G представила південнокорейська компанія Samsung. В апараті встановили акумулятор із потужністю в 5 тис. мегаампер за годину, повідомляє пресслужба компанії.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Samsung додала одній з моделей смартфона функції іншої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути