середа, 30 вересня 2020 15:44

Кличко висловив свою думку щодо конфлікту навколо бійки біля Олімпійського

Кличко висловив свою думку щодо конфлікту навколо бійки біля Олімпійського
Кличко прокоментував бійку під Олімпійським коледжем Фото: Ракурс

Минулого тижня У Києві на території Олімпійського коледжу сталася сутичка між студентами та правоохоронцями. Причиною конфлікту стало приєднання Олімпійського коледжу до Національного університету фізичного виховання.

"Я ж хочу наголосити, що з тієї інформації, яку я маю від Міністерства освіти, коледж не закривають. Відбувається реорганізація щодо управління закладом. Переконаний, що Олімпійський коледж повинен і надалі буде працювати виключно за профілем - як спортивна школа. І я як мер столиці і людина спорту зі свого боку докладу до цього всіх зусиль, - сказав міський голова Києва Віталій Кличко. - А щоб припинити спекуляції навколо закладу, думаю, Міністерство освіти має докладно пояснити, що саме зміниться в управлінні коледжем і хто нагнітає ситуацію щодо цієї теми. Бо, підкреслю: все має відбуватися виключно у правовому полі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійський коледж не ліквідовуватимуть - МОН

У Міністерстві освіти і науки України заявили, що не допустять ліквідації Олімпійського коледжу імені Піддубного, і зазначили, що його планують лише реорганізувати.

Зараз ви читаєте новину «Кличко висловив свою думку щодо конфлікту навколо бійки біля Олімпійського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути