Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 13:55

Як незабутньо відсвяткувати День студента: топ-5 ідей

Сьогодні, у Міжнародний день студентства, "гризуни науки" зі всього світу шукають, де б розважитися і як цікаво відзначити "професійне" свято. Запальні вечірки, гучні гуляння чи цікаві квести — вибір дуже великий.Gazeta.ua підібрала найцікавіші ідеї святкування Дня студента — 2017.

1. Похід у кіно з друзями

Що може бути краще за похід у кіно дружньою компанією одногрупників чи однокурсників? Запашний поп-корн, зручні м'які крісла, 3D-окуляри та нашуміла кінопрем'єра зроблять святкування Дня студента цікавим та незабутнім.

17 листопада у кінотеатрах країни показують безліч новинок: від мультфільмів до трилерів і "горорів". Так, з 26 жовтня повні зали збирає 8-ма частина фільму жахів "Пила". 9 листопада стартували покази кримінальної драми "Вбивство у східному експресі". А 16 листопада відбулася прем'єра фентезі-бойовика "Ліга справедливості". Щоб побачити, які ще кінострічки зараз показують у кінотеатрах, перейдіть за посиланням: vkino.ua

Автор: відкриті пошукові мережі
  Сходіть з одногрупниками в кіно
Сходіть з одногрупниками в кіно

2. Пройти квест-кімнату

Квести - нова розвага, яка останні роки стала дуже популярною серед молоді. Вони бувають за мотивами відомих фільмів (часто жахів), історій, навіть казок. Здебільшого усі квест-кімнати переслідують одну і ту ж мету — вибратися назовні, виконавши ряд завдань, розгадавши безліч логічних задач. Для участі в квесті треба від 2-х до 6-ти учасників. 1 гра, як правило, триває 60 хв. За цей час ви повинні розгадати всі запропоновані загадки, відкрити комірки-сейфи, знайти необхідні ключі, шлях або спосіб, щоб вибратися з кімнати. Їх може бути як 1, так і декілька. Якщо ж ви не зрозуміли суті загадок, запропонованих авторами квесту, або ж вам не вистачило часу, щоб підібрати необхідні для виходу шифри та ключі, то адміністратор квесту просто відчинить двері кімнати, як тільки мине година.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколад Kit Kat у сумці та бутоньєрка з рожевої гвоздики - які студентські традиції існують у світі

Для участі в таких квестах не потрібно мати якихось спеціальних знань чи навичок. Важливо бути уважним до деталей, уміти працювати у команді, логічно мислити та не втрачати бойовий дух. Квест-кімната — ідеальний спосіб відпочинку для компанії друзів: веселий, захопливий та інтелектуальний.

Автор: відкриті пошукові мережі
  Розгадайте таємницю квест-кімнати
Розгадайте таємницю квест-кімнати

3. Вечірка у гуртожитку

Замовте смачні піцци, напої, запасіться веселою музикою і влаштуйте найкрутішу вечірку прямо в кімнаті гуртожитку! Перед цим обов'язково переговоріть з вахтерами. Домовтесь, щоб вони не карали вас за те, що ви поставите на голову всі поверхи! А коли обстановка своєї гуртожицької кімнати набридне, увімкніть у собі режим "екстриму" і вирушайте в незнайомий гуртожиток, де святкують День студента такі ж, як і ви.

4. Клуб

Зберіть знайомих однокурсників і вирушайте в клуб! У День студента-2017 буде безліч вечірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 студентів, які змінили історію

STUDANCE. Bomfunk MC's на ВДНГ у Києві

17 листопада у Києві на ВДНГ відбудеться фестиваль STUDANCE, який обіцяє зібрати найкращих артистів електронної сцени України. Запрошений гість – RICO TUBBS, учасник легендарної групи BOMFUNK MC'S. Підриватимуть танцпол такі діджеї: родоначальник українського Drum'n'buss – TAPOLSKY, співачка – MISS MONIQUE, чемпіон битви діджеїв "Red Bull Thre3Style 2014" – PROBASS, учасник BASSIDE – SHO, танцюрист – GABBER та MC MIRAGE.

Вартість квитків – 150 грн.

Student's Day ТAО у Києві

Сьогодні о 23:00 ТAО Event Hall запрошує відсвяткувати День студента-2017 усіх, хто в душі відчуває себе студентом. Спеціальним гостем вечірки буде співачка Даша Суворова. Вона не тільки виконає свої пісні, а й працюватиме як DJ.

Вартість квитків – 200 грн.

Автор: відкриті пошукові мережі
  Запальна вечірка у клубі
Запальна вечірка у клубі

День студента в клубі Radmir main place у Харкові

Найепатажніший День студента-2017 у Харкові обіцяють у клубі Radmir main place. За словами організаторів, буде святкова шоу-програма, у якій візьмуть участь Alexandr Shock, Sokolov, Magnit та Radmir boo girls.

Де: Харків, нічний клуб Radmir main place

Коли: 17 листопада о 22:00

Вартість квитків: від 60 грн, на вході – від 100 грн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Взяли на роботу, бо навчаюсь в Україні" - студент із Гамбії про освіту

День студента у нічному клубі Picasso у Львові

Незабутню вечірку у найкращий день для всіх студентів обіцяють у нічному клубі Picasso. У програмі: DJ Efidm та DJ Killa.

Де: Львів, Picasso Club

Коли: 17 листопада о 22:00

Вартість квитків – від 80 грн

Дізнайтеся про інші запальні вечірки у цей день на afisha.tochka.net

Автор: відкриті пошукові мережі
  Попереду - вихідні. Відсвяткуй День студента в іншому місті чи навіть країні
Попереду - вихідні. Відсвяткуй День студента в іншому місті чи навіть країні

5. Поїздка в інше місто

Можна поїхати хорошою компанією в інше місто або навіть країну, адже після Дня студента - вихідні. Зберіться дружньою компанією, купіть спонтанно квитки на найближчий рейс до будь-якого міста і вирушайте на зустріч пригодам. Вже на місці можна влаштувати вечірку, або просто прогулятися цікавими і гарними місцями!

Століттями студенти з різних країн вигадували найрізноманітніші ритуали, щоб урізноманітнити навчання. Ці звичаї передавалися з покоління в покоління. Вони перетворилися у традиції, що існують досі. Усім знайома традиція "покликати шару" у вікно, посипати заліковку хлібними крихтами або покласти 5 копійок у черевик, щоб скласти іспит на "відмінно". Поширена серед студентів традиція перед іспитом не голитися й не мити голову - можна змити знання. А ще деякі студенти у разі успішного складання екзамену на наступний ідуть у тому самому одязі - на щастя.

Зараз ви читаєте новину «Як незабутньо відсвяткувати День студента: топ-5 ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути