субота, 10 червня 2017 17:09

IT-гіганти втратили майже $100 млрд за день

IT-гіганти втратили майже $100 млрд за день
Вартість Apple знизилась на відсотки. Фото: Yablyk

Facebook, Amazon, Apple, Microsoft і Alphabet -материнська Google, FAAMG - за добу подешевшали на $97,5 млрд. Ці корпорації належать до п'ятірки найтехнологічніших компаній США.

Ринкова вартість Apple знизилась на 3%, а решти чотирьох - на 3%, за інформацією CNBC. Торги Nasdaq закінчились зниженням на 1,8% до 6207 пунктів. Це був найпровальніший тиждень з початку цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стів Джобс зробив для нас більше, ніж п'ять президентів України - Дубілет

Причиною падіння вартості ІТ-гігантів експерти назвали звіт інвестиційної компанії Goldman Sachs. У ньому йшлося про ризики з вкладаннями у FAAMG.

Однак у Goldman Sachs зазначили, що цього року капіталізація компаній FAAMG збільшилась до $600 млрд і дорівнює загальному ВВП Гонконгу та ПАР.

Корпорація Amazon розробила інноваційний сервіс розпізнавання облич.

500 найбагатших людей світу втратили $35 млрд протягом 17 травня через падіння фондового ринку. Це сталося після скандалів навколо президента США Дональда Трампа. Більш за всіх – $2 млрд – втратив засновник Facebook Марк Цукерберґ. Акції соцмережі впали на 3,3%

Зараз ви читаєте новину «IT-гіганти втратили майже $100 млрд за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути