Ексклюзиви
пʼятниця, 06 листопада 2020 10:28

iPhone обігнав Galaxy у швидкості запуску додатків

iPhone обігнав Galaxy у швидкості запуску додатків
При обробці відео і запуску ігор смартфон показав особливо хороші результати. Фото: pixabay

Смартфон Apple iPhone 12 Pro обійшов Galaxy Note 20 Ultra в одному з останніх тестів за швидкістю запуску додатків.

iPhone 12 Pro отримав більш сучасний процесор A14 Bionic і на 50% більше оперативної пам'яті в порівнянні з iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max, повідомляє Wccftech.

При тестуванні послідовно запускали одні і ті самі додатки на обох смартфонах. При цьому додатки запускалися у два послідовних проходи. Таким чином, перша серія запусків дозволяла виявити, наскільки швидко процесор і пам'ять справляються з першим завантаженням додатків і виконанням завдань, а під час другого кола оцінювалася здатність пристроїв зберігати додатки в пам'яті та повторно витягувати їх для подальшого використання. Під час першого проходу запуск деяких додатків швидше відбувався на Galaxy Note 20 Ultra, інших – на iPhone 12 Pro. Але в цілому, смартфон Apple вирвався вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку техніку представить Apple в листопаді

При обробці відео і запуску ігор смартфон показав особливо хороші результати. З першим колом завдань iPhone 12 Pro впорався за 1 хвилину і 41,12 секунди, а Galaxy Note 20 Ultra – за 1 хвилину і 55,46 секунди. Відставання склало близько 14 секунд. Під час другого кола обидва смартфони дуже швидко витягували додатки з пам'яті. Загальна тривалість двох проходів склала: iPhone 12 Pro-2 хвилини, 24,11 секунди Galaxy Note 20 Ultra — 2 хвилини, 41,48 секунди.

Тому під час другого кола відрив iPhone 12 Pro тільки збільшився і досяг 17 секунд, хоча попередня модель погано показувала себе саме на другому колі тестування. Це свідчить про прогрес, якого вдалося досягти інженерам Apple при розробці смартфона нового покоління.

Акції Apple впали в ціні на $100 млрд, тобто на понад 5% ринкової вартості. Компанія заявила про найбільше квартальне падіння продажів iPhone за 2 роки, повідомляє Financial Club з посиланням на Reuters.Падіння продажів пов'язане з відстрочкою презентації нових iPhone до 13 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «iPhone обігнав Galaxy у швидкості запуску додатків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути