четвер, 01 жовтня 2020 17:41

Instagram та Facebook об'єднали месенджери

Instagram та Facebook об'єднали месенджери
Фото: Pixabay

Facebook презентував нову можливість, завдяки якій можна зв'язуватися користувачам Messenger та Instagram напряму. Скачувати другий додаток не потрібно.
Про це йдеться у блозі Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яким буде новий iPhone 12

Повідомлення та дзвінки за допомогою Instagram залишатимуться в додатку Instagram. Основна зміна полягає в тому, що люди, які використовують програму Messenger, тепер можуть зв'язатися з користувачами в Instagram, не завантажуючи нової програми, й навпаки. Також можна буде контролювати, де отримувати повідомлення та дзвінки, наприклад, у чатах, у запитах на повідомлення.

У налаштуваннях можна буде обрати, в яку папку потраплятимуть нові повідомлення: в чати, в запити листувань чи в папку з забороною отримання.

"У сімейній програмі Facebook люди щодня надсилають понад 100 мільярдів повідомлень своїм друзям та родині. У наші дні ми покладаємось на відеодзвінки, щоб поспілкуватися з друзями, надіслати меми та GIF-файли, щоб повідомити те, що ми насправді думаємо (але не завжди можемо сказати), і поділитися кумедними фотографіями та голосовими нотатками, щоб залишатися на зв'язку. Понад мільярд людей вже використовують Messenger як місце для спілкування. Ось чому ми підключаємо Messenger та Instagram, щоб додати в Instagram одні з найкращих функцій Messenger - тож ви отримаєте доступ до найкращого досвіду обміну повідомленнями, незалежно від того, який додаток ви використовуєте", - повідомили в компанії.

Компанія впроваджує ці нові функції в Instagram та Messenger у кількох країнах світу, незабаром розширить їх у всьому світі.

Зараз ви читаєте новину «Instagram та Facebook об'єднали месенджери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути