вівторок, 14 серпня 2018 13:17

Ігри від PlayStation 3 відтепер можна грати на комп'ютері

Ігри від PlayStation 3 відтепер можна грати на комп'ютері
Свіжа версія емулятора RPCS3 зробила популярні ігри PlayStation 3 доступними для гри на комп'ютері.

Емулятор ігрової приставки PlayStation 3 RPCS3 зробив величезний стрибок у поліпшенні. Свіжа версія зробила популярні ігри на цій ігровій приставці доступними для гри на комп'ютері під керуванням Windows 10.

Альфа версія (0.0.5-7163), що вийшла днями, отримала низку значних покращень коду, підвищила продуктивність у багатьох іграх і поліпшила графіку. Тепер запустили недоступні раніше на комп'ютерах ігри Uncharted: Drake's Fortune, Red Dead Redemption, God of War 3 і Midnight Club: Los Angeles.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колонізація Марса: "SpaceX" провела таємну нараду

Завдяки поліпшенням вони працюють при стабільних 28-30 кадрах на секунду замість 10-15 кадрів на секунду в минулій версії емулятора.

Проект RPCS3 ще далекий до ідеалу – працюючих ігор на ньому близько 900 з 2959 відеоігор, що вийшли на приставці. Однак пройти ексклюзивні проекти, раніше недоступні на комп'ютерах, вже можливо. Шоправда, для стабільної роботи емулятора потрібен потужний комп'ютер, який коштує в 5-10 разів дорожче, ніж PlayStation 3.

Ілон Маск планує інтегрувати в автомобілі сенсорні екрани для ігор. Він бажає створити дуже веселі ігри, які будуть використовувати навколишній світ, автомобіль, сенсорний екран і смартфон.

Зараз ви читаєте новину «Ігри від PlayStation 3 відтепер можна грати на комп'ютері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути