Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2020 11:48

Хакери атакували ізраїльську лабораторію, яка розробляє вакцину проти коронавірусу

Хакери атакували ізраїльську лабораторію, яка розробляє вакцину проти коронавірусу
Хакери хотіли завадити роботі ізраїльської лабораторії, яка працює над розробкою вакцини від коронавірусу. Фото: pixabay

Дослідні центри Ізраїля, які працюють над вакциною проти коронавірусу, атакували хакери.

У четвер минулого тижня на цих сайтах розмістили антиізраїльські відео та повідомлення івритом і ламаною англійською: "Зворотний відлік знищення Ізраїлю розпочався з давніх часів", повідомляє The Jerusalem Post.

"Через кібератаки минулого тижня було заблоковано сотні ізраїльських вебсайтів, а дослідницькі центри, що працюють над створенням вакцини від нового коронавірусу, також стали жертвами кібератаки", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія причетна до кібератак на чеські лікарні - ЗМІ

Унизу сторінки написали назву кібергрупи Hackers_Of_Savior.

При цьому зловмисники не намагалися отримати доступ до інформації про дослідження або вакцину. Вони просто хотіли завадити роботі науковців.

Кібератака не вплинула на роботу дослідницьких центрів, вони продовжують працювати у звичайному режимі. Раніше повідомлення про схожі напади були по всьому світу, включаючи США і Велику Британію. У деяких нападах звинуватили Росію та Китай.

Зламати захист британських університетів й наукових центрів намагаються хакери з Росії та Ірану. Вони мають на меті викрасти інформацію щодо протидії коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Хакери атакували ізраїльську лабораторію, яка розробляє вакцину проти коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4068
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути