четвер, 20 січня 2022 12:16

Google запустив дудл, який заохочує вакцинуватися проти Covid

У ніч на 20 січня найбільша пошукова система світу Google вкотре нагадала українцям про важливість вакцинації проти Covid-19.

Для цього сервіс запустив тематичний дудл "Вакцинуйтеся. Носіть маски. Рятуйте життя", який українські користувачі могли бачити раніше.

Автор: скриншот
  Дудл пошукового сервісу Google, який нагадує про важливість вакцинації 
Дудл пошукового сервісу Google, який нагадує про важливість вакцинації 

Перші п'ять літер логотипа - це умовні пацієнти, які хочуть вакцинуватися. В усіх місце ін'єкції заклеєне пластиром, а на обличчі – захисні маски.

Роль лікарки дісталась останній літері - e. Уколовши всім охочим вакцину, вона енергійно починає стрибати разом із пацієнтами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почався спалах коронавірусу - Ляшко

Натиснувши на дудл, пошуковик переадресує користувача на сторінку із запитом: центри вакцинації поруч. Там містяться відповіді на поширені запитання, карта з адресами пунктів вакцинації, інформація про вакцини тощо.

Список пунктів щеплень і центрів масової вакцинації - за посиланням.

Минулої доби, 19 січня, в Україні виявили 18 479 нових хворих на коронавірус. З них дітей - 2044, медпрацівників - 492. Помер 131 пацієнт за останню добу. Одужали - 4446.

74 759 людей вакцинували за добу. Першу дозу вже мають 26 976 людей, другу – 32 338 осіб. Додатковою дозою щепили 518 людей, бустерною - 14 927.

Зараз ви читаєте новину «Google запустив дудл, який заохочує вакцинуватися проти Covid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути