середа, 19 квітня 2023 03:25

Google розробляє нову пошукову систему: підключать штучний інтелект

Google розробляє нову пошукову систему: підключать штучний інтелект
Компанія Google розробляє нову пошукову систему на базі штучного інтелекту. Фото: Time

Компанія Google розробляє нову пошукову систему на базі штучного інтелекту.

Вона також працює над оновленням штучного інтелекту для вже існуючого пошуковика. Про це повідомляє The New York Times.

За інформацією видання, компанія перебуває на ранніх стадіях створення служби пошуку, яка намагатиметься передбачити, чого ви від неї хочете, сподіваючись запропонувати "набагато більш персоналізований досвід".

У проєкту "немає чіткого графіка", однак відомо, що Google також розробляє набір нових функцій штучного інтелекту для своєї вже існуючої пошукової системи під кодовою назвою Magi.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна заробити до $20 тис.: оголосили винагороду за знайдені в ChatGPT помилки

Серед функцій, які розробляє компанія, чат-бот, який може відповідати на запитання розробників програмного забезпечення та генерувати фрагменти коду.

Компанія також експериментувала з опцією, яка дозволяє людям шукати музику через чат-бот. Для цього залучили понад 160 співробітників.

Повідомляється, що Google планує анонсувати Magi наступного місяця, а восени представить нові додаткові функції.

Це може означати, що проєкт буде запущено вже до 2023 року. Також стало відомо, що компанія планує запропонувати тестування Magi одному мільйону користувачів у США, а до кінця року розширити доступ до 30 млн людей.

Корпорація Google оголосила про роботу над штучним інтелектом, який допоміг би діагностувати рак та аналізувати результати ультразвукових досліджень.

Моделі штучного інтелекту компанії можуть допомогти спростити процес раннього виявлення раку молочної залози та визначення терміну вагітності у майбутніх матерів. Як пише Engadget, про це заявили під час щорічного медичного заходу The Check Up.

Для реалізації проєкту, Google співпрацює з кенійською некомерційною організацією Jacaranda Health для дослідження ультразвукового лікування матерів та немовлят на основі штучного інтелекту у державних лікарнях.

Зараз ви читаєте новину «Google розробляє нову пошукову систему: підключать штучний інтелект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути