Ексклюзиви
четвер, 20 травня 2021 12:23

Два тижні без підзарядки: стартував продаж Huawei Band 6

Китайська компанія Huawei розпочала продаж розумного годинника Huawei Band 6. Виробник обіцяє два тижні роботи без підзарядки.

Huawei Band 6 отримав великий 1,47-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей роздільною здатністю 194 × 368 пікселів. Рамки Huawei Band 6 потоншали до мінімальних 0,75 мм, а рівень водонепроникності становить 5ATM, повідомляє 24tv.ua.

Автор: 24tv.ua
  Huawei випустила оригінальний розумний годинник
Huawei випустила оригінальний розумний годинник

Крім того, новинка отримала бічну кнопку, яка робить користування пристроєм значно комфортнішим.

Розумний годинник підтримує 11 професійних режимів тренувань, а також 85 режимів, серед яких заняття фітнесом, ігри з м'ячем і різні види танців.

Додали також режим "Скакалка" з функцією підрахунку стрибків, зокрема кількості послідовно зроблених стрибків. Смартгодинник Huawei має функцію автоматичного визначення шести спортивних режимів: біг та ходьба в приміщенні й на вулиці, вправи на еліптичному та гребному тренажерах.

Huawei Band 6 окремо фіксує бігову відстань, час, швидкість, темп, спалені калорії, частоту серцевих скорочень і пульсові зони в режимі реального часу й видає детальний звіт щодо тренувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google представила оновлену операційну систему для смартфонів

Годинник також пропонує: відстеження якості сну, контроль рівня стресу, цілодобовий моніторинг частоти серцевих скорочень.

Мета цих функцій – точно відстежувати зміни стану здоров'я користувача й надавати поради для поліпшення відповідних параметрів.

Для жінок у Huawei Band 6 представили функцію моніторингу менструального циклу, яка допомагає стежити за різними важливими параметрами та готуватися до важливих життєвих подій.

Однією з головних переваг Huawei Band 6 є висока автономність. Розумний годинник може функціонувати до 14 днів на одному заряді, а 5 хв. підзарядки йому достатньо для того, щоб пропрацювати два дні.

Завдяки магнітному зарядному пристрою Huawei Band 6 підтримує функцію швидкої зарядки. Енергоефективний чип та інтелектуальні алгоритми енергозбереження збільшують час користування пристроєм.

Huawei Band 6 з'явився в магазинах з 13 травня. Рекомендована ціна новинки становить 1699 грн. Проте з 13 до 30 травня діятиме спеціальна пропозиція: Huawei Band 6 можна буде придбати за ціною від 1 444 грн, а Huawei Watch Fit — від 2 888 грн.

Китайська компанія Xiaomi запатентувала новий футуристичний смартфон. Він має вигляд слайдера з двома екранами. Механізм, який дає змогу зрушувати частину корпусу.

Зараз ви читаєте новину «Два тижні без підзарядки: стартував продаж Huawei Band 6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути