понеділок, 03 липня 2017 07:38

Дослідники розповіли про дивовижні властивості лимонної цедри

Дослідники розповіли про дивовижні властивості лимонної цедри
Цедра лимона є джерелом поліфенолів. Ці сполуки перешкоджають виникненню жирових відкладень в області живота. Фото - newsyou

Шкірка лимона є дуже корисною: захищає від раку кишечника, зберігає молодість шкіри і має ряд інших властивостей.

Ракові утворення в кишечнику виникають від різних факторів, в тому числі від вживання червоного м'яса і копчених морепродуктів.

До складу лимонної цедри ферменти диосмин і гесперидин, які працюють в товстому кишечнику і розщеплюють шкідливі речовини.

Про це повідомляє newsyou.

Крім того, шкірка жовтого цитруса багата на вітамін Р і антиоксидантами, які сприяють очищенню організму від шлаків і токсинів і на довгі роки зберігають пружність і молодість шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людство знищить спека - фахівці

Цедра лимона є джерелом поліфенолів. Ці сполуки перешкоджають виникненню жирових відкладень в області живота. Вітамін С, що входить до складу шкірки кислого фрукта, захищає від захворювань серцево-судинної системи, нормалізує рівень цукру в крові і зміцнює стінки артерій і кровоносних судин.

Лимон - рослина сімейства цитрусових і однойменних плодів. Батьківщиною цього фрукта вважаються такі країни як Індія, звідки він поширився спочатку в Китай і країни Південно-Східної Азії, а потім в Європу і по всьому світу. Цей фрукт широко поширений в більшості країн з субтропічним і тропічним кліматом.

Зараз ви читаєте новину «Дослідники розповіли про дивовижні властивості лимонної цедри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути