Шкірка лимона є дуже корисною: захищає від раку кишечника, зберігає молодість шкіри і має ряд інших властивостей.
Ракові утворення в кишечнику виникають від різних факторів, в тому числі від вживання червоного м'яса і копчених морепродуктів.
До складу лимонної цедри ферменти диосмин і гесперидин, які працюють в товстому кишечнику і розщеплюють шкідливі речовини.
Про це повідомляє newsyou.
Крім того, шкірка жовтого цитруса багата на вітамін Р і антиоксидантами, які сприяють очищенню організму від шлаків і токсинів і на довгі роки зберігають пружність і молодість шкіри.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людство знищить спека - фахівці
Цедра лимона є джерелом поліфенолів. Ці сполуки перешкоджають виникненню жирових відкладень в області живота. Вітамін С, що входить до складу шкірки кислого фрукта, захищає від захворювань серцево-судинної системи, нормалізує рівень цукру в крові і зміцнює стінки артерій і кровоносних судин.
Лимон - рослина сімейства цитрусових і однойменних плодів. Батьківщиною цього фрукта вважаються такі країни як Індія, звідки він поширився спочатку в Китай і країни Південно-Східної Азії, а потім в Європу і по всьому світу. Цей фрукт широко поширений в більшості країн з субтропічним і тропічним кліматом.
Коментарі