середа, 21 червня 2017 09:35

Людство знищить спека - фахівці

Людство знищить спека - фахівці
Спека в найближчі 80 років знищить мільйони жителів Землі Фото: personnelt

Під час низки досліджень американські і британські вчені дійшли висновку про те, що три чверті населення Землі зіткнуться зі смертельно небезпечною спекою до кінця XXI ст.

Дослідники проаналізували температурні показники більш ніж у 1900 точках світу і зробили висновок, що аномально спекотна погода збережеться.

Цикл не закінчиться багато десятиліть.

Про це пише Nature Climate Change.

"Список можливих варіантів розвитку подій у майбутньому постійно скорочується. Якщо говорити про хвилі спеки, то тепер у нас є вибір між жахливими і дуже жахливими сценаріями. Багато людей сьогодні вмирають від подібних періодів аномальної спеки, і навіть боротьба зі зміною клімату не позбавить нас того, що кількість її жертв у майбутньому зросте ", - розповідає Каміло Мора з університету Гаваїв у Маноа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалахи на Сонці назвали провісниками апокаліпсису

Згідно з розрахунками спеціалістів, через 80 років температура на Землі буде настільки висока, що в багатьох людей розвинуться хронічні недуги і почнеться дефіцит питної води.

У підсумку - глобальне вимирання.

Науковці з китайського університету Циндао провели дослідження, під час якого проаналізували відомості про більш ніж 2 млн пацієнтів. У документації описали понад 78 тис. випадків смерті через низку обставин. Ще 25 тис. людей померли від серцево-судинних захворювань.

Зараз ви читаєте новину «Людство знищить спека - фахівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути