понеділок, 19 листопада 2018 10:49

Добірка інтимних поезій до свята чоловіків
5

19 листопада відзначають Міжнародний день чоловіків. Вперше його відсвяткували 1999-го у Тринідад і Тобаго. Його ініціатором виступив викладач місцевого вузу Джером Тілуксінгх. Цього дня народився його батько.

Згодом ідея заручилася підтримкою в ЮНЕСКО та ООН. Зараз День чоловіків святкують у більш ніж 60 країнах світу.

2009-го затвердили мету святкування. Зокрема, формування позитивної рольової моделі чоловіків, забезпечення гендерної рівності, зосередження на чоловічому здоров'ї та духовному благополуччі.

Чоловік - це загадка природи. Розгадати її під силу лише тій жінці, яка кохає. Gazeta.ua підготувала добірку віршів українських жінок-поетів. У поезіях вони розказали про свою любов до протилежної статі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 поезій про весну і кохання

21 березня відзначають Всесвітній день поезії. Це свято ухвалила 1999-го ЮНЕСКО. Його мета - залучити якомога більше людей до поезії, надати можливість молодим талантам заявити про себе. Найдавніший вірш з'явився у ХХІІІ ст. до н. е. Його авторка - аккадська принцеса і жриця Ен-Хеду-Ана, що писала про богів.

Зараз ви читаєте новину «Добірка інтимних поезій до свята чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути