Ексклюзиви
середа, 21 жовтня 2020 13:48

Чи загрожує дитсадкам в Україні робота онлайн

Чи загрожує дитсадкам в Україні робота онлайн
Бабак запевнив, що "дистанційка" не стосується дошкільнят та учнів початкової школи, бо для них така форма справді дуже важка, їм потрібна робота офлайн, у школі з вчителями. Фото: pixabay

Якщо все ж зростатиме рівень захворюваності на Covid-19 в Україні, дитсадки і початкову школу не переводитимуть на дистанційне навчання.

Водночас, якщо рівень захворюваності зростатиме, школам будуть рекомендувати перейти на дистанційну або змішану форму навчання, заявив голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Сергій Бабак.

"Зараз всі школи на канікулах. Всіх цікавить питання: що буде після канікул? Після канікул, якщо не буде катастрофічного спалаху захворюваності, всі школярі повернуться у школи у звичному режимі із збереженням маскового режиму та інших заходів безпеки", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеуроки для школярів повертаються

Бабак запевнив, що "дистанційка" не стосується дошкільнят та учнів початкової школи, бо для них така форма справді дуже важка, їм потрібна робота офлайн, у школі з вчителями.

З 16 жовтня почали діяти нові правила дистанційного навчання. Тепер будь-який учень може опанувати індивідуальну програму загальної середньої освіти, не тільки в період карантину, повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки. Щоб перейти на дистанційну форму навчання, потрібна лише заява від батьків.

Зараз ви читаєте новину «Чи загрожує дитсадкам в Україні робота онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути