вівторок, 13 жовтня 2020 08:19

Apple довелося обирати між двома найочікуванішими функціями iPhone 12

Apple довелося обирати між двома найочікуванішими функціями iPhone 12
Технічно дисплей iPhone 12 цілком здатний видати 120 Гц. Фото: sohu.com

Імовірно, що iPhone 12 не буде підтримувати підвищену частоту оновлення у 120 Гц. Інженерам компанії довелося піти на компроміс і віддати перевагу іншому важливому нововведенню – підтримці мереж 5G.

Мережею давно гуляли чутки про те, що флагман iPhone 12 отримає дисплей з підвищеною герцовкою, а також підтримку 5G. Однак Apple довелося обирати одну з двох технологій, адже разом вони занадто швидко розряджають батарею, повідомив популярний аналітик та ютубер Джон Проссер, передає 4PDA.

"5G набагато легше продавати. Так, гікам сподобалася б частота оновлення 120 Гц, але середньостатистичному покупцеві до цього немає жодного діла. Набагато простіше просувати пристрій, який "швидше завдяки 5G", ніж пояснити перевагу високої частоти оновлення дисплея", - написав Проссер у Twitter.

Інсайдер зазначає, що технічно дисплей iPhone 12 цілком здатний видати 120 Гц. За його словами, наступного року в iPhone обов'язково з'явиться підвищена герцовка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злили перші фото та дату продажу iPhone 12

Презентація нових Apple iPhone 12 відбудеться 13 жовтня. Очікується, що Apple представить одразу 4 iPhone 12. Для компанії це будуть перші смартфони з підтримкою 5G. iPhone 12 Pro Max коштуватиме $1199.
Але в нового iPhone є проблеми з розмірами. Він занадто великий, і його досить незручно тримати в руці. 6,7-дюймовий телефон має гострі грані, через що пристрій врізається в долоню.

Зараз ви читаєте новину «Apple довелося обирати між двома найочікуванішими функціями iPhone 12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути