понеділок, 12 грудня 2016 12:55

Як зекономити на розмовах - топ-5 найдешевших смартфонів в Україні
5

Дешевше не значить гірше, кажуть українські фахівці про бюджетні мобільні телефони.

"Популярні виробники сучасних гаджетів, перш за все, беруть гроші за власний бренд. Менш популярна марка телефону не з гіршими характеристиками коштуватиме дешевше. Але такі телефони можуть бути менш надійними", - розповідає Gazeta.ua програміст Олексій Рудич. Він рекомендує купувати смартфон у залежності від його призначення - для роботи чи розваг.

Gazeta.ua пропонує 5 найдешевших смартфонів, покупка яких допоможе заощадити.

Nomi i401 Colt black ( від 449 грн.)

 

Nomi i401 – ультрасучасний гаджет, який відповідає трактуванню назви свого бренду: "new" — нові, "оutstanding"— яскраві, "mobile"— мобільні, "іdeas" — ідеї. Так заявили про свій пристрій китайські виробники.

Nomi i401 Colt — належить до числа функціональних моделей. Діагональ екрану — 4", розширення — 800x480. Операційна система Android разом з 512Mб оперативної пам'яті забезпечують достатню швидкість роботи. Гаджет підтримує 2-SIM-карти стандартного розміру.

Особисті файли, у тому числі знімки, зроблені за допомогою основної камери 2Мп і фронтальної 0,3Мп, можна зберігати на 4Гб вбудованої пам'яті. Для тих, кому цього недостатньо, передбачена можливість збільшення обсягу пам'яті до 32Гб. Серед опцій — Bluetooth, Wi-Fi, FM-тюнер та MP3-плеєр.

Nomi i401 Colt забезпечує досить тривалу роботу завдяки потужному акумулятору. Він розрахований на 6 годин розмови і 253 години роботи в режимі очікування.

Bravis Jazz (від 999 грн.)

 

Bravis Jazz —смартфон орієнтований на тих, хто шукає простого помічника в щоденній рутині. Так позиціонують свій гаджет виробники з Китаю.
Смартфон на базі операційної системи Android оснащений чотириядерним процесором, якого достатньо для комфортного виконання щоденних завдань. Роздільна здатність дисплея — 800х480 пікселів. Діагональ – 4". Оперативна пам'ять – 512Мб. Розширення пам'яті можливе завдяки карті microSD (до 32 ГБ). Гаджет обладнаний слотами для 2 SIM-карт.
Робота з поштою, веб-серфінг, читання новинних стрічок, казуальні ігри — усе це під силу компактному смартфону. Основна камера — 8 Мп, фронтальна — 0.3.
Акумулятор дозволяє працювати пристрою в режимі розмови до 2 годин та y режимі очікування до 120 годин.

ALCATELONETOUCH PIXI 3 4009D (від 999 грн.)

 

Alcatel Pixi 3 відмінно підходить на роль першого смартфона, кажуть французькі виробники про свій пристрій. Ця модель відрізняється компактними розмірами.
Екран смартфона має роздільну здатність 480х800 пікселів, що гарантує високу деталізацію. Діагональ – 3.5". Високу швидкість роботи забезпечує двоядерний процесор. Працює гаджет під управлінням операційної системи Android. Запас оперативної пам'яті – 512Мб.
Пристрій підтримує карту пам'яті micro-SD до 32Гб та роботу двох SIM-карт . Серед основних оцій - Wi-Fi та Bluetooth. Фронтальна камера y смартфоніа відсутня. Основна – 2 Мп.
Час роботи в режимі розмови – до 7 годин, y режимі очікування – до 432 годин.

KENEKSI Apollo (від 1040 грн.)

 

Кeneksi Apollo – компактний розмір і чудові можливості, відмінно підійде для використання незалежно від умінь користувача, – заявляє про свій пристрій китайський виробник.
За роботу смартфону відповідає двоядерний процесор. Він запускає будь-які додатки від офісних програм і інтернет-браузерів до більшості сучасних ігор, забезпечує плавне відтворення відео. Пристрій оснащений 3.5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 480x800 пікселів.
Два слота для SIM-карт дозволяють використовувати на одному смартфоні два телефонні номери. Основна камера 3.2Мп оснащена спалахом. Оперативну пам'ять пристрою – 512 МБ можна доповнити за допомогою карти пам'яті microSD (до 32 ГБ). Серед навігацій y смартфоні є будильник, калькулятор, календар, секундомі та нотатки.
Акумулятор Alcatel Pixi дозволяє працювати пристрою в режимі розмови до 7 годин та до 183 годин в режимі очікування.

Fly FS405 Stratus 4 (від 1124 грн.)

 

Плавні лінії і ергономіка, лаконічність і компактність - усе це про новий Fly Stratus 4. Так заявляють китайські виробники про свій новий гаджет.
Пристрій працює на базі двоядерного процесора під управлінням сучасної ОС Android Lollipop. Це дає можливість використовувати більше 1 мільйона додатків і віджетів. Смартфон оснащений невеликим екраном 4 дюйми роздільною здатністю 800x480 пікcелей. Для підтримки швидкого відгуку на команди в смартфоні є 512Мб оперативної пам'яті. Вбудовану пам'ять на 4Гб можна збільшити до 32Гб за допомогою карти пам'яті micro-SD.
Гаджет підтримує роботу двох SIM-карт, швидкісного 3G інтернету і Wi-Fi. Основна камера 2Мп з автофокусом і цифровим зумом дозволяє зробити знімок або зняти відео в форматі HD. Пристрій має вбудоване FM-радіо і аудіоплеєр.
Акумулятор дозволяє працювати пристрою в режимі розмови до 6 годин та до 220 годин в режимі очікування.

Зараз ви читаєте новину «Як зекономити на розмовах - топ-5 найдешевших смартфонів в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути