субота, 26 грудня 2020 18:47

Як залучити інвесторів - в Україні створять фонд для стартапів

Як залучити інвесторів - в Україні створять фонд для стартапів
Середній чек для стартапів може скласти до $20 тис. Фото: pinterest.com

У Маріуполі створять Фонд стартапів для фахівців із усієї України.

Відповідний меморандум підписав міський голова Маріуполя Вадим Бойченко в рамках форуму з розвитку стартап-екосистеми Сходу України "EAST COAST: IT Investment Forum".

Проєкт допомагатиме стартаперам залучити кошти з міського бюджету, фондів та від приватних інвесторів, повідомляють у пресслужбі USAID "Економічна підтримка Східної України".

"Щоб бути більш впевненим в інвестуванні у стартапи, інвесторам потрібна інформація, яка може допомогти їм адекватно оцінити інвестиційний бізнес та ухвалити найкраще рішення. Ми вважаємо, що створення "Impact Tech Fund" може допомогти в цьому, оскільки це механізм, який допомагає забезпечити безперервний потік нових можливостей розвитку на Cході України", - сказав директор проєкту Майкл Піллсбері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили браслет-антисептик - як він працює

Проєкт допоможе в розбудові української ІТ-сфери. Середній чек для стартапів може скласти до $20 тис.

"Стартапи на ранніх стадіях потребують інвестицій. Ми маємо наростити критичну масу молодих інноваційних команд. Будь-який стартап – це свого роду експеримент. Пропонуємо інвесторам підтримати наші стартапи на ранніх стадіях. Лише за останній рік ми створили двадцять нових стартапів. Цим Меморандумом ми посилаємо сигнал міжнародним фондам, адже Маріупольська міська влада вже готова вкладати гроші у ці стартапи", - розповів виконавчий директор SocialBoost Віктор Гурський.

Мінцифри запустило платформу з інформацією про українські ІТ-компанії. Цей інструмент спростить пошук даних для стартаперів та інвесторів.

Зараз ви читаєте новину «Як залучити інвесторів - в Україні створять фонд для стартапів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути