Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2020 15:23

Як вибрати відеореєстратор

Як вибрати відеореєстратор
Відеореєстратор Xiaomi YI вважається "айфоном у світі відеореєстраторів"

В сучасному світі, відеореєстратор - це більше, ніж просто новий аксесуар для машини. Він може бути доказом в страховій компанії і використовуватися для виявлення осіб, які вчинили злочини проти вас або інших осіб.

На що варто звернути увагу при виборі відеореєстратора

У цій статті ми розглянемо деякі функції, які слід враховувати при виборі найкращого пристрою для ваших потреб. Ми також поговоримо про те, що насправді означають різні функції відеореєстратора, і ви вибрали той, який підходить саме вам.

Чим ширше поле огляду фронтальної камери, тим краще. Ви хочете захопити велику область перед вашим транспортним засобом, ловлячи будь-які транспортні засоби (або, можливо, тварин або людей) на узбіччі дороги.

Частота кадрів камери - це важливо. Оскільки відеореєстратор фіксує відео під час руху, особливо на автомагістралях, пристрій повинен мати можливість запису, не пропускаючи кадри і не страждаючи від занадто великого розмиття в русі. Деякі дешеві пристрої можуть записувати з низькою швидкістю, що може призвести до неприємних наслідків у майбутньому. Не менш 30 кадрів в секунду - ось на що ви повинні звернути свою увагу.

Купуючи відеореєстратор, не варто ігнорувати інформацію про мінімальні і максимальні робочі температури, котрі витримує відеореєстратор. Подумайте чи не живете ви там, де особливо спекотно чи особливо холодно - це може вплинути на якість роботи, і, відповідно, на результат.

Розмір вашого транспортного засобу теж важливий. Ви ж не хочете, щоб щось заважало водінню, і великі відеореєстратори, встановлені в маленькому автомобілі, можуть зіграти з вами злий жарт. Камери бувають різних форм і розмірів, тому обов'язково знайдіть ту, яка ідеально підходить для вашого автомобіля.

Важливо звернути увагу на те, як ви будете монтувати камеру. Чому? Наприклад, деякі фактори, такі як висока температура і вологість, можуть зробити установку на лобовому склі недоцільною. Саме тому при виборі відеореєстратора, обов'язково подивіться що входить в комплект до камери.

Деякі автомобільні відеореєстратори мають вбудований модуль Wi-Fi, який дозволяє користувачам підключатися до пристрою за допомогою смартфона через додаток. Деякі можуть транслювати ваше відео в хмарне сховище і дозволяють здійснювати моніторинг в реальному часі через Інтернет, використовуючи додаток, фактично перетворюючи ваш мобільний пристрій в точку доступу. Перевіряйте цю інформацію при покупці, і вибирайте те, що підходить особисто вам.

Найпопулярніші відеореєстратори

У наш час, багато відомих технологічних брендів виробляють не тільки смартфони або ноутбуки, але також і відеореєстратори. Наприклад, одними з найпопулярніших відеореєстраторів є відеореєстратор ксіомі. Особливо зверніть увагу на Xiaomi YI - він вважається "айфоном в світі відеореєстраторів". Також, якісні відеореєстратори випускають такі бренди як Playme, Gazer, Prestigio, Navitel і інші.

Після того, як ви зважите всі "за" і "проти", все, що вам залишається - це вибрати ідеальний відеореєстратор саме для вас. Використовуючи наведені вище поради, ви будете мати змогу зробити це самостійно. Ваш новий відеореєстратор чекає на нашому сайті з величезним вибором доступних і якісних моделей

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати відеореєстратор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути