середа, 07 грудня 2016 11:29

Як регулярний секс впливає на мозок жінок

Як регулярний секс впливає на мозок жінок

Канадські науковці провели дослідження про вплив статевого акту на жінок. Виявилось, що частий секс підвищує інтелект прекрасної статі.

Дослідники з Університету Макгілла проекспериментували на 78-ми гетеросексуальних жінках віком до 30 років. Науковці спочатку дізнавалися, як часто ці жінки займаються сексом, а потім пропонували їм виконати низку тестів, передає наукове видання Archives of Sexual Behaviour.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 найкреативніших упаковок презервативів світу

У результаті з'ясували, що пані, які частіше кохались, краще запам'ятовували слова, ніж ті, хто займався сексом рідше. На думку вчених, активне інтимне життя стимулює роботу гіпокампу – частини мозку, відповідальної за формування довготривалої пам'яті. Окрім цього, статева близькість поліпшує кровопостачання всіх органів – зокрема мозку.

Підтримали гіпотезу канадців й американські вчені. Дослідники із Мерілендського університету в Коледж-Парку виявили, що секс покращує роботу мозку і сприяє утворенню нових нервових клітин. Зокрема, експерименти на мишах показали, що сексуальна активність сприяє виробництву нових нейронів.

Дослідники з Університету Міссіссога в Канаді, з'ясували, скільки разів у середньому займаються сексом щасливі люди. Фахівці проаналізували анкети 25 тис. 510 осіб віком від 18 до 89 років і дійшли висновку, що найщасливіші люди, займаються сексом раз на тиждень. Дослід показав, що досить кохатися раз на тиждень, зберігаючи таким чином зв'язок із партнером, і залишатися щасливою людиною, наголосив глава дослідження, психолог Емі Мьюз.

Зараз ви читаєте новину «Як регулярний секс впливає на мозок жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути