середа, 16 серпня 2017 21:10

За допомогою мобільних телефонів купили товарів на 642 млн грн

За допомогою мобільних телефонів купили товарів на 642 млн грн
Влітку кількість покупок із мобільних пристроїв зростає. Фото:Basic Group

Українці почали частіше використовувати для покупок в інтернеті мобільні телефони. У першому півріччі 2017 року придбали товарів на 642 млн грн. Це на 86% більше, ніж рік тому.

"Власники смартфонів більш схильні до імпульсивних покупок, ніж користувачі ПК. Влітку кількість покупок із мобільних пристроїв зростає. Це пов'язано з тим, що люди більше проводять час не вдома, у них немає доступу до комп'ютера. Але завжди під рукою смартфон", — говорить Іван Портний, керівник маркетплейсу Prom.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як китайські інтернет-магазини обманюють покупців - експерт

Частіше мобільні телефони для покупок товарів використовують жінки. Вони оформили 70% від загальної кількості замовлень у першому півріччі. Три четверті всіх онлайн-покупців — користувачі Android.

"Онлайн-шопінг і далі буде переходити в мобайл. У 2017 році вже 93% інтернет-користувачів усього світу використовують мобільний інтернет", - зазначають аналітики маркетплейсу.

Найчастіше українці купують в інтернеті жіночі сукні. На Київщині також часто замовляють кросівки та кеди, Дніпропетровщині - дисплеї для телефонів, Львівщині - чохли для телефонів. Жителі Харківщини - аксесуари для свят, Одещини - прянощі та спеції.

Зараз ви читаєте новину «За допомогою мобільних телефонів купили товарів на 642 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути