Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2020 13:02

За 8 місяців 2020 року українці переказали понад 250 млн євро з-за кордону — TransferGo

Згідно з даними онлайн сервісу TransferGo в 1-2 кварталі 2020 року кількість транзакцій з-за кордону в Україну збільшилася в 2 рази, в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. В цілому, за 8 місяців 2020 року українці здійснили понад 1,2 млн транзакцій з-за кордону і переказали на батьківщину більше 250 млн євро за допомогою сервісу TransferGo.

  Онлайн-сервіс переказу грошей TransferGo святкує 8 років діяльності
Онлайн-сервіс переказу грошей TransferGo святкує 8 років діяльності

"У ці дні наша компанія святкує 8-річчя", — коментує Даумантас Двілінскас, співзасновник і генеральний директор TransferGo. — "До восьмої річниці ми підійшли з чудовими бізнес результатами: за 8 років сервіс TransferGo реалізував понад 8 мільйонів грошових переказів по всьому світу на суму понад 2,5 мільярда євро. Більше 2 мільйонів користувачів відправили гроші своїм рідним і близьким за допомогою нашого сервісу і, завдяки інноваціям, які ми постійно впроваджуємо в наш продукт, заощадили до 90% на вартості грошових переказів. Ми стрімко ростемо і впевнені, що зможемо зробити ще більше".

"Сервіс TransferGo першим запустив безкоштовні перекази з-за кордону в Україну, за останній рік нам вдалося скоротити час доставки безкоштовного переказу з трьох днів до одного дня, а також надати можливість українським мігрантам відправляти гроші з Європи на картки та рахунки всіх українських банків", — зазначає Анастасія Фоменко, менеджер з розвитку бізнесу TransferGo в Україні. — "Тільки за 8 місяців поточного року українці зробили стільки ж переказів, скільки сумарно було відправлено за 2018-2019 роки".

  Динаміка росту обсягу транзакцій та грошових переказів сервісу TransferGo в Україну з-за кордону
Динаміка росту обсягу транзакцій та грошових переказів сервісу TransferGo в Україну з-за кордону

"Під час обмежень на подорожі та особисті зустрічі, нестабільної економічної ситуації і непередбачуваного майбутнього, моральна, емоційна і фінансова підтримка з боку рідних і близьких як ніколи важлива. Ми дуже раді, що українці в усьому світі цінують і люблять TransferGo, безсумнівним свідченням чого є динамічне зростання обсягу грошових переказів через наш сервіс", — додає Анастасія.

Нагадаємо, в червні 2020 року сервіс TransferGo був запущений на 11 нових ринках, для українців грошові перекази з-за кордону стали доступні на картки та рахунки всіх українських банків.

Про TransferGo

TransferGo — це глобальний онлайн-сервіс, що забезпечує вигідні, швидкі та надійні міжнародні грошові перекази. Компанія TransferGo була заснована в 2012 році у Великобританії зі штаб-квартирою у Лондоні. На сьогодні компанія забезпечує грошові перекази в 40 валютах у 67 країнах Європи, Азії, США, Канади, Латинської Америки і Африки з офісами в Берліні, Вільнюсі, Стамбулі і Варшаві.

У 2018 році компанія була номінована як "Найдинамічніший стартап року" на TechCrunch Europas Awards 2018 і занесена в число п'яти найбільш перспективних стартапів у Великобританії в TheNextWeb.

У вересні 2019 на конференції Global Payments Day в Києві компанія TransferGo отримала премію в номінації "Newcomer 2019".

Зараз ви читаєте новину «За 8 місяців 2020 року українці переказали понад 250 млн євро з-за кордону — TransferGo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути