середа, 14 листопада 2018 18:38

Зросли тарифи на холодну воду

Зросли тарифи на холодну воду
Жовтневі платіжки розраховуватимуть за середнім тарифом. Адже ціни на холодну воду зросли з середини жовтня. Фото: АиФ-Украина

Кияни за жовтень отримають платіжки з новими тарифами за холодну воду і водовідведення.

Тарифи підвищили з середини місяця - 14 жовтня. Тому споживачам нараховуватимуть оплату за середніми показниками, щоб уникнути плутанини, повідомляє Київводоканал.

У період з 1 жовтня по 13 жовтня за централізоване постачання та відведення холодної води кияни платили 16,716 грн за 1 куб. м. За централізоване водовідведення - 7,936 грн за 1 куб. м.

З 14 жовтня тарифи зросли до 19,596 грн за 1 куб. м централізованого постачання і відведення холодної води. Централізоване водовідведення подорожчало до 9,504 грн за 1 куб. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін заборонив відключати опалення

Таким чином, жовтневі платіжки розраховуватимуть за середнім тарифом. За централізоване постачання і відведення холодної води нараховуватимуть 18,377 грн за 1 куб. м. За централізоване постачання холодної води - 9,543 грн за 1 куб. м. За централізоване відведення гарячої води - 8,845 грн за 1 куб. м.

У жовтні і листопаді в Києві рахунки за опалення приходитимуть зі старою ціною. За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, процедура зміни тарифів вимагає часу.

З 1 листопада газ для населення подорожчав на 23,5%. Це була одна із вимог продовження співпраці з МВФ.

Зараз ви читаєте новину «Зросли тарифи на холодну воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути