четвер, 29 серпня 2013 22:51

Вірменія також не виявила небезпечних речовин у цукерках "Рошен"

Вірменія також не виявила небезпечних речовин у цукерках "Рошен"
Фото: molbuk.ua

Вірменія також не знайшла небезпечних речовин у продукції компанії "Рошен". Лабораторні дослідження провела Державна служба з безпеки продуктів харчування.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на вірменські ЗМІ.

"Державна служба з безпеки продуктів харчування Вірменії провела лабораторні дослідження української продукції "Рошен". Як повідомляють вірменські ЗМІ з посиланням на оприлюднені держслужбою результати аналізів, в кондитерських виробах української компанії "Рошен" речовини бензапірену не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Росспоживнагляд запровадив заборону на поставку в Росію продукції компанії Roshen. Експертиза продукції, відібраної в торгових мережах Москви, показала, що кондитерські вироби не відповідають "заявленим параметрам". 30 липня Росспоживнагляд заявив про виявлення в продукції корпорації бензапірену, що має канцерогенні властивості.

Продукцію української компанії перевіряли у вітчизняних лабораторіях, а також фахівці у Росії, Білорусі, Казахстані та інших країнах, однак небезпечних речовин в продукції не було виявлено.

Зараз ви читаєте новину «Вірменія також не виявила небезпечних речовин у цукерках "Рошен"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути