субота, 29 травня 2021 21:10

Від 30 тис. грн: кому пропонують найвищу зарплату

Від 30 тис. грн: кому пропонують найвищу зарплату
Компанії у Києві, Дніпрі готові платити від 30 до 120 тис. грн. Фото: pexels.com

В Україні найвищу середню зарплату отримують програмісти. Вони можуть претендувати на щомісячний заробіток у розмірі близько 67 тис. грн.

Водночас великі заробітні плати пропонують й іншим спеціалістам, пише The Point.

Таргетолог Facebook

Столична компанія, яка виробляє автомобільні килимки, шукає спеціаліста з досвідом роботи від 2-х років, розумінням алгоритмів Facebook. Зарплату обіцяють від 40 тис. грн до 120 тис. грн.

Бортінженер

У Києві роботу пропонують бортінженеру з досвідом роботи, володінням англійською мовою. Заробітну плату обіцяють на рівні 120 тис. грн.

Фінансовий директор

Столична компанія, яка займається дистрибуцією електронних сигарет та аксесуарів, шукає спеціаліста. Потрібна людина з досвідом роботи на аналогічній посаді щонайменше 5 років, розумінням усього циклу управлінської звітності, аналітичними та менеджерськими навичками. Компанія гарантує гнучкий робочий час, зарплату 80 тис. грн.

Стоматолог-ортопед

Стоматологічній клініці у Києві потрібен фахівець. Шукаю людину з вищою медичною освітою, досвідом роботи від 5 років. Обіцяють зарплату від 40 тис. грн до 90 тис. грн.

Комерційний директор

Компанія у Дніпрі, яка виконує всі види робіт з електропостачання підприємств і організацій будь-яких форм власності, запрошує в команду спеціаліста з досвідом роботи у сфері В2В. Є можливість заробляти в межах 50-100 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як попросити підвищити зарплату

Директор філії

Імпортер та дистриб'ютор американських грилів та барбекю пропонує партнерську вакансію керівника філії. Шукають людину з навичками управління малим бізнесом чи досвідом роботи на високій керівній посаді, умінням керувати фінансовими потоками. Залежно від фінансового результату філії можливо заробляти 30-100 тис. грн. Робота у Тернополі.

Начальник аналітичного відділу

Кондитерська корпорація шукає спеціаліста з вищою економічною або технічною освітою, досвідом роботи у сфері аналізу даних, досвідом управління командою менеджерів від трьох років, знанням англійської мови на рівні Upper-Intermediate та вище. Заробітна плата гарантується на рівні 90 тис. грн. Обіцяють офіційне працевлаштування, медичне страхування та програми навчання.

Директор з розвитку юридичного бізнесу

Юридична компанія шукає в команду директора, який буде займатися запуском бізнесу та налаштовувати всі процеси. Шукають людину з досвідом запуску з нуля юридичного напряму або консалтингового проєкту, вмінням написати маркетингову стратегію залучення клієнтів і вибудувати систему продажів у бізнесі. Компанія гарантує заробітну плату від 40 тис. грн. Дохід може бути в межах $2-3 тис.

На українському ринку праці зросла кількість вакансій. Найбільше роботи пропонують операторам коллцентрів, водіям таксі, продавцям-консультантам і будівельникам. Активно продовжують шукати IТ-спеціалістів. На 40% зросла кількість пропозицій віддаленої роботи.

Зараз ви читаєте новину «Від 30 тис. грн: кому пропонують найвищу зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути