четвер, 27 травня 2021 21:10

Як попросити підвищити зарплату

Як попросити підвищити зарплату
Якщо заробітна плата нижче середньої у вашому сегменті на ринку праці, можете говорити з керівництвом про підвищення виплат. Фото: pexels.com

Якщо вам давно не підвищували заробітну плату, можете самостійно нагадати керівництву про це. Щоправда потрібно навести аргументи, чому заслуговуєте отримувати більше.

"Я перевиконав план на ... відсотків"

Важливо наводити конкретні цифри, щоб керівництво могло оцінити масштаб вашої роботи. Наприклад, розкажіть, скільки угод вдалося заключити, скільки послуг продати, пише Work.ua.

"Я знаю, як зробити, щоб все працювало ще краще"

Якщо маєте думки, як вдосконалити ефективність роботи компанії, поділіться ними з вашим керівництвом. Це чудова можливість нагадати про себе.

"Моя зарплата нижча за ринкову"

Проаналізуйте, яку заробітну плату отримуєте. Якщо вона нижче середньої у вашому сегменті на ринку праці, можете говорити з керівництвом про підвищення виплат. Поясніть, скільки у середньому заробляє фахівець вашого рівня. Проаналізуйте свої посадові обов'язки.

"Мені запропонували хорошу посаду в іншій компанії"

Таку фразу можна використовувати виключно тоді, коли це дійсно правда. Інакше наслідки можуть бути незворотними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продукти й допомога родичам: як українці витрачають зарплату

"Я готовий взяти на себе більше відповідальності"

Якщо ви готові працювати більше, скажіть про це керівництву. Тоді у вас з'явиться можливість просити надбавку до заробітної плати.

"У мене стало більше обов'язків"

Якщо обов'язків на роботі стало більше, а заробітна плата залишилася такою ж, просіть підвищення виплат. З керівництвом поговоріть про ваші досягнення та кількість обов'язків на посаді.

На українському ринку праці зросла кількість вакансій. Найбільше роботи пропонують операторам коллцентрів, водіям таксі, продавцям-консультантам і будівельникам. Активно продовжують шукати IТ-спеціалістів. На 40% зросла кількість пропозицій віддаленої роботи.

Зараз ви читаєте новину «Як попросити підвищити зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути