вівторок, 09 липня 2019 11:35

В Укрзалізниці виявили мільйонні розкрадання: подробиці

В Укрзалізниці виявили мільйонні розкрадання: подробиці
Вартість пересувного дробарно-сортувального комплексу у свій час безпідставно завищили на понад 7 млн грн. Фото: Delo.ua

В Укрзалізниці виявили розкрадання коштів на 7 млн грн.

Під час внутрішнього аудиту на Укрзалізниці стало відомо про привласнення грошей колишнім керівником центру управління промисловістю. Матеріали перевірки передали до Державного бюро розслідувань, де відкрили кримінальне провадження, повідомила прес-служба Укрзалізниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше не 30 днів: Укрзалізниця змінила термін продажу квитків

Там наголосили, що вартість пересувного дробарно-сортувального комплексу свого часу безпідставно завищили на понад 7 млн грн.

Також на підприємство надійшло дешеве китайське обладнання поганої якості на загальну суму 16 млн грн. Там чекали на обладнання українського виробництва.

Найближчим часом ПАТ "Укрзалізниця" має намір закупити масел на суму понад 500 млн грн. Очікувана ціна закупівель за всіма позиціями у середньому вище за ринкову на 54%. При цьому останні 3 роки в тендерах беруть участь лише 2 учасника ринку, інших Укрзалізниця відсіває процедурами допуску.

Зараз ви читаєте новину «В Укрзалізниці виявили мільйонні розкрадання: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути