понеділок, 03 червня 2013 20:28

В Укрдержреєстрі заявили про "дуже суттєву реформу"

В Укрдержреєстрі заявили про "дуже суттєву реформу"
Дмитро Ворона: Ми плануємо дуже суттєву реформу. Фото: dt.ua

З 1 липня 2013 року вся вертикаль державних реєстраторів перейде у підпорядкування Державної реєстраційної служби.

Про це повідомив голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона в ефірі Українського радіо.

"Ми плануємо дуже суттєву реформу, яка має забезпечити більш прозорий, більш надійний механізм роботи всієї системи державної реєстрації прав, державної реєстрації бізнесу. Ми плануємо зробити таким чином, щоби вся вертикаль спеціалістів у цій галузі була підпорядкована єдиному органу, щоб ми сформували єдині підходи реєстрації бізнесу, щоб можна було сказати, що єдині стандарти запроваджено на всій території України. Тобто ми плануємо прибрати подвійне підпорядкування, коли ми забезпечуємо методичну і контрольну функцію, а реєстрацію бізнесу здійснюють представники місцевої влади - працівники місцевих адміністрацій, місцевих виконкомів", - сказав Ворона.

Нагадаємо, Укрдержреєстр є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань реалізації державної політики у сферах державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, реєстрації (легалізації) об'єднань громадян, інших громадських формувань, статутів фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, якщо їх реєстрація передбачена законами, статуту територіальної громади міста Києва, друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «В Укрдержреєстрі заявили про "дуже суттєву реформу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути