понеділок, 02 листопада 2020 11:07

В Україні продовжують зростати нарахування за комуналку

В Україні продовжують зростати нарахування за комуналку
Заборгованість по сплаті комуналки склала 54,3 млрд грн. Фото: pixabay.com

У вересні 2020 року нарахування за житлово-комунальні послуги з урахуванням електроенергії склали 8,3 млрд грн. У серпні ця сума склала 8,1 млрд грн, що на 2,5% менше.

В цілому, українці сплатили за комуналку 9,1 млрд грн (110,3% нарахованих за цей період сум), повідомляє finance.ua з посиланням на Державну службу статистики України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт порадив, як навчитися економити

На кінець вересня поточного року заборгованість по сплаті комуналки склала 54,3 млрд грн, що на 1 млрд грн менше за минулий місяць.

Станом на 30 вересня заборгованість за постачання та розподіл природного газу склала 21,1 млрд грн. За постачання теплової енергії та гарячої води - 16,3 млрд грн, а за централізоване водопостачання та водовідведення - 5,8 млрд грн. За управління багатоквартирним будинком - 5,1 млрд грн. За постачання та розподіл електричної енергії - 5,0 млрд грн. За надання послуг із вивезення побутових відходів – 1,0 млрд грн.

Кабінет міністрів України затвердив розроблений Мінрегіоном проєкт постанови щодо внесення змін до Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продовжують зростати нарахування за комуналку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути