Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2019 18:14

В Україні показали дохід понад 2 тис. мільйонерів

В Україні показали дохід понад 2 тис. мільйонерів
Доходи в сумі понад мільйон гривень задекларували 2067 громадян Фото: oligarh.media

З початку квітня українці задекларували 24 млрд грн доходів. Це майже вдвічі перевищує суму, задекларовану роком раніше.

Виконувач обов'язків директора Департаменту податків та зборів з фізичних осіб Анна Чуб повідомила, що кількість поданих декларацій перевищила 201 тис. Це на 54% більше, ніж в квітні 2018 року, пишуть "Факти".

Доходи в сумі понад мільйон гривень задекларували 2067 громадян. Найбільше доходів українці задекларували від успадкованого чи отриманого у дарунок майна - 3,7 млрд грн, інших доходів, які підлягають оподаткуванню - 3,5 млрд грн, від продажу об'єктів рухомого та нерухомого майна - 1,8 млрд грн, іноземних доходів - 1,1 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського попросили декларацію за минулий рік

"Значні суми доходів задекларували кияни - 6,7 млрд грн, а також жителі Дніпропетровської - 2,8 млрд грн, Харківської, Київської та Львівської - по 1,3 млрд грн, областей", - йдеться в повідомленні.

Антикорупційні активісти задекларували більше, ніж президент і прем'єр.

Про це сказала представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко в ефірі "112".

"Позиція фракції БПП - скасовувати е-декларування. Суспільство вже побачило по 1,5 млн в рік доходів у антикорупціонерів, більше ніж у президента, прем'єра, генпрокурора. І позики, які взяли у всяких різних подружок. Хлопці на допомогу наших міжнародних партнерів живуть непогано. Доходи мають хороші. Тобто, є за що критикувати і бути антикорупціонером. Думаю, вони себе добре почувають. У владу вони не йдуть, у депутати поки що не можуть. От вони на тих великих європейських грошах і піаряться".

Зараз ви читаєте новину «В Україні показали дохід понад 2 тис. мільйонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути