четвер, 27 жовтня 2011 11:44

В Україну дозволили ввозити литовських свиней

В Україну дозволили ввозити литовських свиней

Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України зняла заборону на ввезення в країну свиней, продукції та сировини з них з Литви.

Згідно з розпорядженням Держветсанслужби № 15-2-24/9309 від 26 жовтня 2011 року, оприлюдненим на її сайті, ввезення з цієї країни інших вантажів, підконтрольних відомству, має здійснюватися відповідно до ветеринарних вимог щодо імпорту в Україну об'єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду.

При цьому рішення Головного державного інспектора ветеринарної медицини від 1 липня 2011 № 15-2-23/4649, яким була введена заборона на ввезення зазначених видів продукції з Литви, вважається таким, що втратило силу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кабан Гриша живе у двокімнатній квартирі

Нагадаємо, в Україні діє заборона на ввезення в країну коней, продукції та сировини з них із США (штат Арізона), Афганістану, Монголії та ПАР і на ввезення птиці, продукції та сировини з неї з Нікарагуа.

Діє заборона на ввезення з Уругваю сприйнятливих до ящуру тварин, продукції та сировини з них і з Ізраїлю сприйнятливих до чуми тварин, продукції та сировини.

Зараз ви читаєте новину «В Україну дозволили ввозити литовських свиней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути